Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χρυσόγονος: Χωρίς γενναία αναδιάρθρωση χρέους, δεν υπάρχει ανάταση της Οικονομίας

Μοιραστείτε το

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Ευθύς ότι “αν δεν υπάρξει μια γενναία αναδιάρθρωση του χρέους δεν μπορούμε να μιλάμε σοβαρά για ανάταξη της οικονομίας” ήταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στον real fm,  “το κυρίως σώμα της αξιολόγησης το έχουμε φάει δυστυχώς και τώρα μένουν κάποιες ουρές που ελπίζω ότι θα τελειώσουν γιατί η καθυστέρηση δεν είναι προς όφελός μας”. Στο σημείο αυτό, ερωτηθείς αν μπορεί κανείς να ελπίζει κανείς σε μία καλύτερη μέρα απάντησε πως αυτό θα εξαρτηθεί “στο βαθμό που οι περαιτέρω κινήσεις θα δώσουν μια ώθηση στην οικονομία. Αν δεν υπάρξει μια γενναία αναδιάρθρωση του χρέους δεν μπορούμε να μιλάμε σοβαρά για ανάταξη της οικονομίας”.

Σχολιάζοντας την αποδοτικότητα της κυβέρνησης όλο αυτό το διάστημα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει κρίσιμα ζητήματα όπως η αποδοτικότητα της δημόσιας διοίκησης και κάλεσε το Μαξίμου “να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να αντιμετωπίσουμε τα πραγματικά προβλήματα”.

Μιλώντας τέλος για το επίμαχο θέμα που αφορά στις offshore εταιρείες, ανέφερε ότι πρόκειται για κάποιες συστάσεις της greco. “Δεν νομίζω ότι το θέμα αυτό έχει τις διαστάσεις που του προσδόθηκαν “, είπε και τόνισε ότι γίνεται μία σύγχυση  εξωχώριων εταιρειών και εταιρειών εξωτερικού”, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για σκάνδαλο.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.