Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χρυσοχοΐδης: «Η πρόθεση Θεοδωράκη υπερβαίνει τα κομματικά στεγανά»

Μοιραστείτε το

«Η πρόθεση του κυρίου Θοδωράκη να με προτείνει σε κρίσιμη θέση αρμοδιότητας για το προσφυγικό, με τιμά και τον ευχαριστώ. Ταυτόχρονα τιμά και τον ίδιο γιατί με την πρότασή του δείχνει ότι υπερβαίνει τα κομματικά στεγανά», είπε ο πρώην Υπουργός για την πρόθεση του Σταύρου Θεοδωράκη να τον προτείνει ως υπερ-υπουργό.

Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε ότι «το προσφυγικό αλλά και όλα τα μεγάλα προβλήματα της χώρας απαιτούν συνεργασία και υπέρβαση της στενής κομματικής λογικής».

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις Στ. Θεοδωράκη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ σχετικά με το πρόσωπο που θα μπορούσε να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο στο προσφυγικό αλλά και σχετικά με το κόστος που έχουν για τη χώρα οι κυβερνητικοί χειρισμοί.

«Δυστυχώς, η προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα μάς στοιχίζει και σε χρόνο και σε χρήμα. Όταν αρχίζει η κουβέντα για το προσφυγικό και δεν έχεις σαφή σχέση και επαφή με την πραγματικότητα, βασανίζεσαι για πολύ ώρα μέχρι να φτάσεις στο ρεαλισμό», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Nα δείχνουμε την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες αλλά να μη δεχόμαστε τους μετανάστες όλου του κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.