Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χώρισε η Έρρικα Πρεζεράκου – Τα νεότερα για το χέρι της

Μοιραστείτε το

Ελεύθερη και ωραία είναι και πάλι η Έρρικα Πρεζεράκου. Η αθλήτρια με τις πολλές διακρίσεις και ο στενός συνεργάτης της Τίτος Καταλαγαριανάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ontime”, έπειτα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και να παραμείνουν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Λίγο καιρό πριν από το ατύχημα είχαν ήδη χωρίσει, όμως η Έρρικα είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ο Τίτος στέκεται βράχος στο πλευρό της και είναι παράδειγμα προς μίμηση για ένα πρώην ζευγάρι να έχει τόσο στενές και άριστες σχέσεις. Ο Τίτος είναι εκείνος που έχει αναλάβει τον συντονισμό του Replayce, του κέντρου που διατηρεί η Έρρικα στο ΟΑΚΑ.

Για την πρώην αθλήτρια ο Τίτος είναι οικογένεια, έχουν άψογη συνεργασία στο αθλητικό σχολείο της Έρρικας και ήταν ένας από τους ανθρώπους που όταν νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ ήταν όλες τις ημέρες στο πλευρό της. Η σχέση τους είναι αληθινή και πολύ δυνατή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έρρικα έχει τονίσει ότι ο Τίτος δεν ήταν ο χειριστής του σκάφους την ημέρα που είχε το ατύχημα.

Αυτήν την περίοδο η Έρρικα είναι στο σπίτι της, αναρρώνει και περιμένει σε περίπου ένα μήνα να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα και στην παλάμη. Αυτήν την στιγμή το μόνο λειτουργικό δάχτυλο στο δεξί της χέρι είναι ο δείκτης.

ΠΗΓΗ: ONtime

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.