Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χειροπέδες σε παρκαδόρους νυχτερινών κέντρων

Μοιραστείτε το

“Εξόρμηση” σε κέντρα διασκέδασης στο Χαλάνδρι, στο Νέο Ψυχικό, στη Νέα Σμύρνη και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δεκατεσσάρων συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι εννέα εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι πέντε ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι οικείοι δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.