Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χαμός στο νοσοκομείο της Πάτρας με 130 μεθυσμένους

Μοιραστείτε το

Έτρεχαν να προλάβουν τα δεκάδες περιστατικά μέθης που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού στην Πάτρα, τα πληρώματα των ασθενοφόρων της πόλης.

Τα περιστατικά τα οποία απαιτήθηκε να μεταφερθούν στα νοσοκομεία της πόλης άγγιξαν τα 130, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr. Tα 90 από αυτά σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (09/03/2019) και τα υπόλοιπα την Κυριακή (10/03/2019).

Στην πλειονότητά τους τα περιστατικά, όπως εξηγεί η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Βασιλική Καφαντάρη, σχετίζονταν με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ενώ κάποια, λίγα, προέκυψαν από μικροτραυματισμούς μετά από καυγάδες μεταξύ πολιτών. Βέβαια οι μεθυσμένοι ήταν πολλοί περισσότερα όμως πολλά από τα συμβάντα τα ανέλαβαν, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Το ΕΚΑΒ είχε δύο πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα στη διάθεση του κόσμου (με γιατρό κ.α.). Το ένα ασθενοφόρο κινείτο περιφερειακά της πόλης και το άλλο είχε ως βάση του το κέντρο της Πάτρας. Επιπλέον, υπήρχαν ακροβολισμένα άλλα 12 οχήματα που βρίσκονταν διαρκώς σε κίνηση και μετέφεραν κόσμο στα νοσοκομεία.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.