Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μπιλ Γκέιτς: Η ερωτική σχέση με υπάλληλο της Microsoft, η οποία ήθελε να αποκαλύψει τα πάντα

Μοιραστείτε το

Ο Μπιλ Γκέιτς σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της NY POST, είχε μια ερωτική σχέση με μια υπάλληλο στη Microsoft, η οποία μάλιστα ήθελε να τα αποκαλύψει όλα στη σύζυγό του, Μελίντα. Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας έμαθε για την σχέση με την υπάλληλο το 2019, όταν η μηχανικός έστειλε μια επιστολή, στην οποία υποστήριζε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Γκέιτς για πολλά χρόνια, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Η γυναίκα απαίτησε να γίνουν αλλαγές στην εργασία της στην Microsoft και επίσης ζήτησε από την Μελίντα Γκέιτς να διαβάσει και εκείνη την επιστολή της, αν και δεν έχει εξακριβωθεί αν αυτό έγινε τελικά.

Τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας προσέλαβαν μια ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία για να διεξάγει έρευνα σχετικά με την σχέση. Αρκετά μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ανησυχία τους για όσα υποστήριζε η εργαζόμενη και αποφάσισαν ο Γκέιτς, ο οποίος ίδρυσε την τεχνολογική εταιρεία το 1975, να παραιτηθεί από τη θέση του ως πρόεδρος του Δ.Σ.

Όμως τότε, ο δισεκατομμυριούχος εξελέγη εκ νέου στο διοικητικό συμβούλιο της Microsoft στην ετήσια συνεδρίαση των μετόχων. Ο Γκέιτς παραιτήθηκε πριν η έρευνα ολοκληρωθεί, λέγοντας ότι ήθελε να επικεντρωθεί στο φιλανθρωπικό του έργο. Η εκπρόσωπος του Γκέιτς παραδέχθηκε ότι “η σχέση ήταν πριν από 20 χρόνια και ολοκληρώθηκε φιλικά”. Αρνήθηκε επίσης ότι η απόφασή του να παραιτηθεί από το Δ.Σ. είχε οποιαδήποτε σχέση με την ερωτική αυτή σχέση.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.