Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αθηνά Ωνάση: Η «αιχμηρή» απάντηση στον Αλβάρο για το πανάκριβο άλογο & την διατροφή

Μοιραστείτε το

Παρά το χαμηλών τόνων προφίλ της, η Αθηνά Ωνάση εξέδωσε ανακοίνωση διαμέσου των δικηγόρων της, απαντώντας στην… γκρίνια του τέως συζύγου της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Πριν λίγες ημέρες, ο «Ντόντα», φανερά εκνευρισμένος, δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από τον στάβλο που φυλάσσεται το πανάκριβο καθαρόαιμο, Κορνέτο Κ, ιδιοκτησίας της Αθηνάς και την επέκρινε δημοσίως επειδή του απαγόρευσε την πρόσβαση μέσω νομικών διαδικασιών στο αγαπημένο του άλογο.

 

23

 

Ιδού τι λέει η ανακοίνωση:

«Μπορείτε να αντιληφθείτε ότι πρόκειται για πολύ δύσκολες και στενάχωρες στιγές αυτές που βιώνουν και οι δυο εμπλεκόμενες στιγμές. Η κυρία Ωνάση θα εκτιμούσε ιδιαίτερα τον σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά θλιβερής περιόδου. Η κυρία Ωνάση επιβεβαιώνει ότι όλα τα άλογα ανήκουν στην ιδιοκτησία των δικών της ιππικών εταιρειών. Έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς τον κύριο ντε Μιράντα Νέτο, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για 11 χρόνια, παραχωρώντας του ακόμα και τη χρήση του αλόγου Κορνέτο Κ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, μια θαυμάσια ευκαιρία για εκείνον να εκπροσωπήσει τη Βραζιλία στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο έδαφός της. Υποστήριξε την καριέρα του κυρίου ντε Μιράντα Νέτο όλα αυτά τα χρόνια και εκπλήσσεται που τώρα εκείνος ζητά μια τόσο υπέρογκη διατροφή».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλβάρο έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, που του εξασφαλίζει 11 εκατομμύρια δολάρια (1 για κάθε χρόνο έγγαμου βίου). Σήμερα, φέρεται  να διεκδικεί τη μισή περιουσία της Αθηνάς Ωνάση.

Κι όσο πάει, γίνεται χειρότερο. Ο χωρισμός τους, μόνο ειρηνικός δεν είναι…

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.