Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Άρης Σερβετάλης: Ανέκτησε τον λογαριασμό του στο Instagram και ζήτησε συγγνώμη

Μοιραστείτε το

Θύμα χάκερ έπεσε ο ηθοποιός Αρης Σερβετάλης. Αφού απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανέκτησε τον έλεγχο του λογαριασμού του στο Instagram και ζήτησε συγγνώμη από τους followers του.

«Καλημέρα σας, υπήρξε ένα μικρό θεματάκι. Εμφανίστηκε ξαφνικά ένας χάκερ. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ, μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω. Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό» είπε ο Αρης Σερβετάλης.

«Απευθύνθηκα στις αρχές, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα, αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ» ανέφερε ο ηθοποιός.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.