Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αρχίζουν και καταλαβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι το ισχυρό τους χαρτί είναι ο Τσίπρας

Μοιραστείτε το

Έτσι εξηγείται η απόφαση για έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβριο που αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι τυχαίο ότι την πρόταση για έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβριο είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενώ η Αριστερή Πλατφόρμα πρότεινε διαρκές στις αρχές Αυγούστου. Η πρόταση υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία, χωρίς να γίνει καταμέτρηση. Τη μη διεξαγωγή ψηφοφορίας πρότεινε σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Τα όσα έγιναν στην πρόσφατη ΚΕ που άνοιξαν με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πέταξε το γάντι στους διαφωνούντες και πρότεινε εσωκομματικό δημοψήφισμα την επόμενη Κυριακή και έκτακτο ανοιχτό συνέδριο τον Σεπτέμβριο, θα μείνουν στην ιστορία.
Και αυτό γιατί ο πρωθυπουργός παρά τη σφοδρή επίθεση που δέχτηκε όχι μόνο άντεξε αλλά κέρδισε με το μέρος του τη μεγάλη πλειοψηφία των κομματικών στελεχών.
Όταν όλοι καταλάβουν ότι μόνο με τον Α. Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πιθανότητες να παραμείνει στην εξουσία τόσο θα υπερψηφίζουν τις προτάσεις του και θα τον στηρίζουν. Εάν θέλουν να αυτοκτονήσουν δεν έχουν πάρα να τον υπονομεύσουν. Για να γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα ποσοστά της τάξης του… 3%!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.