Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Απίστευτο θράσος: Ληστές εισέβαλαν σε γραφείο και το άδειασαν ενώ ο ιδιοκτήτης κοιμόταν (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Σε ακραία επίπεδα έχει φτάσει το θράσος των κλεφτών, οι οποίοι δεν διστάζουν να εισβάλουν σε γραφεία και μαγαζιά, παρά την παρουσία των ιδιοκτητών τους. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που καταγράφηκε στη Χαλκίδα, όταν ο κλέφτης μπήκε στο ασφαλιστικό γραφείο «Kronos Insurance Group», ενώ ο ιδιοκτήτης του… κοιμόταν!

Σε δευτερόλεπτα άρπαξε ένα κράνος και έναν φορητό υπολογιστή και το έσκασε.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου αντιλήφθηκε το περιστατικό ακριβώς τη στιγμή που ο κλέφτης έκλεινε την πόρτα πίσω του. Ανήμπορος να αντιδράσει εκείνη τη στιγμή, αρκέστηκε να κτυπήσει το χέρι του στο γραφείο!

Ο Παναγιώτης Ακαρέπης μίλησε στο eviazoom, αναγνωρίζοντας το λάθος του, ενώ επέρριψε ευθύνες και στην αστυνομία, καθώς, όπως είπε, η περιοχή δεν φυλάσσεται.

«Φτάνουμε στο σημείο να φυλάμε μόνοι μας τα κτίρια και τις επιχειρήσεις μας. Δεχόμαστε απειλές! Στη Σουβάλα, κάθε βράδυ, αν η αστυνομία κάνει τον κόπο και έρθει θα μαζέψει τουλάχιστον 40 άτομα, οι οποίοι πίνουν συνεχώς μπύρες, σπάνε τα μπουκάλια και κυνηγάνε κόσμο που περνάει… Δυστυχώς έχουμε μια μείωση της αστυνόμευσης».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.