Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Απίστευτο: Ασυνείδητη μητέρα πέταξε το νεογέννητο αγγελούδι της στην τουαλέτα

Μοιραστείτε το

Το βρέφος εντόπισαν περαστικοί μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης.

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι ανακάλυψαν περαστικοί μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης σε δημόσιες τουαλέτες στο δυτικό Πεκίνο.
Αυτό που οδήγησε στον εντοπισμό του μωρού ήταν τα κλάματά του.

Σύμφωνα με τον αστυνόμο Qian Feng, που μίλησε για το σοκαριστικό περιστατικό στους Times του Πεκίνου, το κεφάλι του άτυχου μωρού ήταν στραμμένο προς τα κάτω, ενώ το σώμα του είχε ήδη πέσει στην αποχέτευση.

Κάτοικοι της περιοχής τύλιξαν το μωρό μέσα σε μια πετσέτα και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της μικρής κρίνεται σταθερή, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει, ποιος εγκατέλειψε το μωρό στις δημόσιες τουαλέτες.

Ο κινεζικός Τύπος αναφέρεται συχνά στην εγκατάλειψη νεογέννητων και ειδικότερα, κοριτσιών από τους γονείς τους, σε διάφορα σημεία στις πόλεις. Το γεγονός οφείλεται στην παραδοσιακή προτίμηση των Κινέζων στα αγόρια, αλλά και σε νόμο που ισχύει από το 1980 και επιτρέπει την γέννηση μόνο ενός παιδιού ανά οικογένεια.

Στην Κίνα υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο εγκαταλείπονται 10.000 παιδιά, γεγονός που οδήγησε τις τοπικές αρχές σε κάποιες πόλεις να δημιουργήσουν «νησίδες ασφάλειας νεογέννητων».

Όμως, οι κοινωνικοί λειτουργοί στην πόλη  Guangzhou αποφάσισαν να αναστείλουν το σχετικό πρότζεκτ, μετά τον ανεξέλεγκτο αριθμό αφίξεων στην περιοχή από εγκαταλελειμμένα νεογέννητα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.