Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Απαγόρευση εισόδου του κοινού στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Μοιραστείτε το

Η απαγόρευση εισόδου του κοινού στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αποφασίστηκε νωρίτερα σήμερα . Σε σχετική απόφαση που υπέγραψε η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, αναφέρεται ότι απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτίριο του υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr

Το μέτρο αυτό έρχεται μετά από την απόφαση του Υυπουργού Εσωτερικών για επιπρόσθετα επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και θα ισχύσει μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Σε «εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις» θα επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά, ενώ δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του υπουργείου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.