Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Απαγόρευσαν τα πανηγύρια αλλά για το «πανηγύρι» με τα ράντζα στο Αττικό τσιμουδιά…

Μοιραστείτε το

Επιβεβαιώνεται από ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων και τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν ότι στο Π.Γ.Ν. Αττικόν επικρατούν τρικοσμικές συνθήκες, με αποκορύφωμα την χθεσινή εφημερία όπου υπήρξαν 60 ράντζα στους διαδρόμους του Νοσοκομείου καθώς και συνωστισμός ασθενών, συνοδών, γιατρών και νοσηλευτών στους διαδρόμους του νοσοκομείου κάτι που αποτελεί υγειονομική βόμβα.

Οπως τονίζει το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο “αλλά για το “πανηγύρι” με τα ράντζα στο Αττικό τσιμουδιά. Συνεχίζεται η συνωμοσία σιωπής από την κυβέρνηση, τους Διοικητές, τους υπεύθυνους Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τους ειδικούς. Πάνω από 60 ράντζα στη χθεσινή εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ. Συνωστισμός ασθενών, συνοδών, γιατρών, νοσηλευτών στους διαδρόμους. Υγειονομική βόμβα.

Δε βαριέσαι … Κανένας λόγος ανησυχίας!

Παρά τις εμπεριστατωμένες προτάσεις των εργαζομένων. 10 χρόνια τάζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημα. Ούτε ο κορωνοϊός δεν στάθηκε ικανός να δαμάσει τις ψεύτικες υποσχέσεις τους. Τα συμφέροντα νικούν την κοινή λογική. Η δημόσια υγεία και ο ταλαίπωρος ασθενής πάλι στο εδώλιο.

Αιδώς αργείοι ….

Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτονται σημερινές εικόνες από τους διαδρόμους των κλινικών του Νοσοκομείου.”

avgi.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.