Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ανησυχία για την κατάσταση του αγαπημένου Κώστα Κόκλα – Τι συμβαίνει

Μοιραστείτε το

Ανησυχία στο πανελλήνιο έχει πυροδοτήσει η ξαφνική περιπέτεια της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Κόκλα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα χθες το βράδυ, πάνω στην σκηνή του Ράδιο Σίτι στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία χθες το απόγευμα κατα τη διάρκεια της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, «Γαμπροί για πούλημα», αλλά συνέχισε να παίζει τον ρόλο του, μέχρι που οι συνάδελφοι του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και διέκοψαν το έργο, μεταφέροντας τον κ. Κόκλα εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».

Όπως έχει ήδη δηλώσει ο διευθυντής του νοσοκομείου, καρδιολόγος, Γιάννης Τσούνος, η αγγειοπλαστική με στεντ, στην οποία και τον υπέβαλε ο ίδιος ο κ. Τσούνος, ήταν επιτυχής και για προληπτικούς λόγους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες επεμβάσεις, θα παραμείνει για ακόμη ενα 24ωρο στην εντατική μονάδα για παρακολούθηση.

Όπως λένε συνάδελφοι του, αλλά και ο ίδιος ο γιατρός του, ο κ. Κόκλας ήταν ιδιαίτερα τυχερός αφού διακομίστηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο, ενώ ανάμεσα στους θεατές στην χθεσινή παράσταση ήταν και ένας γιατρός που κλήθηκε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί εδώ, ότι η χθεσινή παράσταση ήταν η τελευταία του έργου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον κ. Τσούνο, η κατάσταση του αγαπημένου ηθοποιού εξελίσσεται θετικά ο δημοφιλής ηθοποιός αναμένεται να λάβει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.