Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ανατριχιαστικό: Ήθελαν να γκρεμίσουν ένα παλιό εγκαταλειμμένο σπίτι μέχρι που βρήκαν αυτά μέσα! (Εικόνες & Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Πριν λίγα χρόνια, ένα παλιό, εγκαταλελειμμένο αρχοντικό στο Λονδίνο αποφασίστηκε να κατεδαφιστεί. Το 2006 όμως συστάθηκε μια επιτροπή για να αναλύσει μια συλλογή από ξύλινα κιβώτια που βρέθηκαν σφραγισμένα στο υπόγειο. Τα κιβώτια ήταν φαινομενικά ανέγγιχτα από το 1940 και όταν τελικά τα άνοιξαν, φανέρωσαν μια μεγάλη έκπληξη.

Μέσα στα κιβώτια ήταν περίπου 5.000 δείγματα ανεξήγητης χλωρίδας και πανίδας, κάτι που υπάρχει μόνο στα όνειρα. Μιλάμε για δράκους, βρέφη λυκάνθρωπους και μικρές περίπλοκες νεράιδες, τα οποία σε κάποια στιγμή αποσυντέθηκαν και διατηρήθηκαν τελικά επί δεκαετίες.

Αλλά ίσως η πιο συναρπαστική πτυχή αυτής της απρόσμενη ανακάλυψης ήταν ο υπεύθυνος για αυτά τα κιβώτια, ένας πλούσιος αριστοκράτης και ‘cryptozoologist’ που ονομάζεται Thomas Theodore Merrylin. Γεννήθηκε στην Αγγλία το 1782.O Merrylin ήταν ένας μυστηριώδης ερημίτης ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στη μελέτη και τη διατήρηση αυτών των πραγματικά περίεργων δειγμάτων, όπως αναφέρει το tilestwra.

Φυσικά, η Συλλογή Merrylin έχει και τους σκεπτικιστές της. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όλα είναι ένα είδος παράξενων έργων τέχνης, ενώ άλλοι είναι πεπεισμένοι για την αυθεντικότητα της συλλογής.

Δείτε παρακάτω αυτά τα παράξενα ευρήματα …

Στα τέλη της δεκαετίας του 1700, ο Thomas Theodore Merrylin συνέλεξε και μελέτησε ένα μυστικό θησαυρό 5.000 παράξενων και ανεξήγητων πλασμάτων και αντικειμένων.

Τα κιβώτια περιείχαν παράξενη χλωρίδα και πανίδα.

Ένα κιβώτιο ήταν γεμάτο με προνύμφες Volucris, ένα είδος νεράιδας χωρίς φτερά…

Και αυτό Βρέφος Triceratops

Και αυτός ο εύθραυστος σκελετός ‘εμβρύου’.

Τα αντικείμενα ανακαλύφθηκαν στο υπόγειο του παλιού αρχοντικού του Λονδίνου Merrylin, που ήταν ανέγγιχτα από το 1940.

Ο Alex CF είναι ο επιμελητής και θεματοφύλακας της συλλογής Merrylin Cryptid. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχει αφιερώσει τον εαυτό του στην καταγραφή της παράξενης και συναρπαστικής συλλογής του Merrylin.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.