Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αναστασιάδης: Σεβαστή η ετυμηγορία του λαού

Μοιραστείτε το

«Η νέα Βουλή των Αντιπροσώπων θα κληθεί να λάβει κρίσιμες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Κύπρου», τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε δήλωση του για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, το οποίο φέρνει στο κοινοβούλιο οκτώ κόμματα.

«Σε αυτό το πλαίσιο, ως θεματοφύλακας του Συντάγματος, θα τιμήσω τον θεσμικό μου ρόλο στη δημιουργία κλίματος ενότητας και συναίνεσης, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που έχουμε ενώπιον μας, είτε αυτές αφορούν το εθνικό μας θέμα είτε τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και την αποφασιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που ομάδες πολιτών εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν», αναφέρει ακόμα ο Πρόεδρος της Κύπρου.

Με γραπτή δήλωση ο Νίκος Αναστασιάδης συγχαίρει όσους ο λαός τίμησε με την ψήφο του. Ακόμα, ο Κύπριος Πρόεδρος τονίζει ότι « η ετυμηγορία του είναι απόλυτα σεβαστή».

Τέλος, ο Νίκος Αναστασιάδης σημειώνει πως η απόφαση μεγάλου μέρους του εκλογικού Σώματος να απέχει από τις εκλογές, θα προβληματίσει όλους.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.