Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ανάληψη ευθύνης για τις καταδρομικές επιθέσεις στην Αθήνα: “Όσο θα μας παίρνετε τις καταλήψεις, θα παίρνουμε τους δρόμους”

Μοιραστείτε το

Την ευθύνη για τις καταδρομικές επιθέσεις σε καταστήματα και τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας ανέλαβαν αντιεξουσιαστές, που υπογράφουν ως “κάποιοι άγνωστοι που αναζητούνται από την αστυνομία”.

Χθες το βράδυ, άγνωστοι προκάλεσαν βανδαλισμούς στην οδό Μητροπόλεως, προκαλώντας φθορές σε επιχείρηση αμερικανικών συμφερόντων, σε ένα σούπερ μάρκετ και σε τράπεζες. Παράλληλα, γέμισαν με συνθήματα τους τοίχους στους γύρω δρόμους.

Σε κείμενο που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου γίνεται αναφορά στις χθεσινές εκκενώσεις καταλήψεων στο Κουκάκι:

“Η ΝΔ έστειλε τους μισθωμένους τρομοκράτες της να μεταμορφώσουν μία γειτονιά σε εμπόλεμη ζώνη,πετώντας χημικά,μπουκάροντας σε σπίτια που αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν, για οποιουσδήποτε λόγους,την παντοδυναμία τους,ασκώντας ψυχολογική,λεκτική και σωματική βία σε κατοίκους και καταληψίες,να βασανίζουν αδιακρίτως και να μας δείχνουν ακόμη μια φορά οτί είναι υπάνθρωπα σιχάματα με διεστραμμένη αντίληψη της πραγματικότητας και πολλές φορές εκτρώματα ιδεολογικής πλύσης εγκεφάλου”.

“Πολύ σημαντική και άξια αναφοράς η αντίσταση των συντρόφων του Κουκακίου που επέλεξαν να δώσουν άνιση μάχη με τους πραιτωριανούς του Κράτους για να προστατέψουν την κοινότητά τους,το πολιτικό τους όραμα,τον χώρο που μοιράστηκαν συντροφικές στιγμές ελευθερίας”, σημειώνουν και αναφέρονται στις καταδρομικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.