Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ανάληψη ευθύνης για τη φωτιά στο Ειρηνοδικείο

Μοιραστείτε το

Άγνωστοι που υπογράφουν ως «Σύντροφοι και Συντρόφισσες» ανέλαβαν την ευθύνη για τη φωτιά που ξέσπασε στο Ειρηνοδικείο στην οδό Λουκάρεως στις 9 Μαρτίου.

Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού περιεχομένου αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «μεταξύ γεωπολιτικών παιχνιδιών, ρατσιστικών όχλων, ανθρώπινου ξεριζωμού, καλοστημένων μπίζνες, εθνικισμών, μιντιακού παραληρήματος, καλοβολεμένου μισανθρωπισμού, μια ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίχθηκε από τον φράκτη του Έβρου ως τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».

Αναφέρον ακόμη για «Ευρώπη-φρούριο« και για την «ελληνική πινέζα του χάρτη της» που μαζί με τον «ερντογανικό καιροσκοπισμό έπαιξαν στα γεωπολιτικά τους ζάρια, τις ζωές ανθρώπων ξεριζωμένων που αποζητούν τα ψιχούλα που πέφτουν από το τραπέζι της ευρωπαϊκής ευδαιμονίας».

Υποστηρίουν παράλληλα ότι η πράξη τους ήταν κίνηση αλληλεγγύης και συλλογισμού στους «(τουλάχιστον) δύο ανθρώπους μας που χάθηκαν από τις σφαίρες του Κτήνους. Δεν έχει σημασία αν ο Μοχάμαντ αλ Αράμπ και ο Μοχάμαντ Γκουλζάρ χτυπήθηκαν από τις σφαίρες μπάτσου, στρατιώτη ή φασίστα vigilante. Εμείς ξέρουμε ότι δύο άνθρωποι της παγκόσμιας Τάξης μας δολοφονήθηκαν από τους μισθοφόρους του παγκόσμιου εχθρού μας».

Λένε ακόμη πως ζητάνε «λογαριασμό για εγκλήματα που τους δράστες τους, καλά παραλλαγμένους μέσα στον “εθνικό κορμό”, κανείς δεν θα αναζητήσει».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.