Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Άμεση επιβεβαίωση: Ολοκληρώνει το «μπαμ» της επιστροφής Μανωλά ο Ολυμπιακός!

Μοιραστείτε το

Έτοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» της επιστροφής του Κώστα Μανωλά είναι ο Ολυμπιακός!

Ο Έλληνας στόπερ, που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, αναμένεται το απόγευμα στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Νάπολι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα που «εκτόξευσε» την αξία του, μετά από ενέργειες του ισχυρού άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μανωλάς βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και πριν από λίγη ώρα πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πλέον, απομένουν λεπτομέρειες για να επιστρέψει και επίσημα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Έλληνας στόπερ, μετά από μια μεγάλη καριέρα στη Serie A με τις φανέλες των Ρόμα και Νάπολι, επιστρέφει «σπίτι» του και θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας στις 6:00 το απόγευμα για να βάλει τις υπογραφές στο συμβόλαιό του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να βρίσκεται στα γραφεία της ομάδας για να υποδεχτεί τον Μανωλά, με τη Θύρα 7 να έχει βγάλει ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα για τη σπουδαία μεταγραφή.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για τον παίκτη, ο Ολυμπιακός κατέληξε σε συμφωνία και φέρνει πίσω έναν κεντρικό αμυντικό από το κορυφαίο επίπεδο.

Όσον αφορά το μέγεθος της μεταγραφής του Έλληνα σέντερ μπακ στους Πειραιώτες, η καριέρα και οι αριθμοί του «μιλούν» από μόνοι τους. Ο Μανωλάς έχει κάνει μια μεταγραφή 15 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα, ενώ το καλοκαίρι του 2019 η Νάπολι έβγαλε από τα ταμεία της 36 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Από εκεί και πέρα, ο 30χρονος στόπερ στην καριέρα του έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα στην προηγούμενη θητεία του στο λιμάνι και ένα Κύπελλο Ιταλίας με τη φανέλα της Νάπολι.

Μετράει συνολικά 74 συμμετοχές και 6 τέρματα με τον Ολυμπιακό, ενώ στην Ιταλία έχει παίξει σε 206 ματς με τη Ρόμα, έχοντας πετύχει και 8 τέρματα, ενώ με τη Νάπολι έχει 75 συμμετοχές και 4 γκολ.

Στη Serie A έχει αγωνιστεί από τη σεζόν 2014-15 μέχρι και σήμερα, ενώ στην Εθνική Ελλάδος έχει 42 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Πηγή: filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.