Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Άλλο ένα “φάντασμα” ανακάλυψαν οι Βρετανοί: Μυστηριώδες χέρι σε βίντεο από “στοιχειωμένο” κάστρο (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Σε όλο το μήκος και πλάτος του κόσμου απλώνεται η φήμη του «στοιχειωμένου» κάστρου Hever στο Kent της Βρετανίας όπου φημολογείται ότι… υπάρχει το φάντασμα της Άννας Μπολέιν, δεύτερης συζύγου του βασιλιά της Αγγλίας, Ερρίκου του Η».

Μπορεί το 1/3 των Βρετανών να ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, ότι έχει δει… φάντασμα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του αλλά ο 26χρονος Βρετανός Liam Archer, που επισκέφθηκε το κάστρο με την οικογένειά του, πήγε την ιστορία με το φάντασμα της αποκεφαλισμένης βασίλισσας, ένα βήμα παραπέρα.

Όπως ισχυρίζεται όχι μόνο είδε μια παράξενη ομίχλη μέσα στο δωμάτιο προσευχής του κάστρου, αλλά φωτογράφησε και το χέρι της Άννας Μπολέιν, που στην επίμαχη φωτογραφία δείχνει προς την καμινάδα!

Ο νεαρός Βρετανός, από το δυτικό Σάσεξ, έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες που τράβηξε μέσα στο κάστρο και ανέφερε, ότι όταν επέστρεψε στο σπίτι του και τις παρατήρησε με προσοχή διαπίστωσε ότι στη φωτογραφία που έβγαλε στους διαδρόμους του κάστρου, εικονίζεται το χέρι του φαντάσματος της βασίλισσας, που με το μεγάλο δάχτυλο δείχνει προς την καμινάδα, ένα γεγονός που ο 26χρονος το ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο.

Περί ορέξεως…

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.