Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αλ. Χαρίτσης: «Ο Στ. Πέτσας, αντί να ζητήσει συγνώμη από τον Δ. Ινδαρέ, καταφεύγει στο ψέμα και τον διχασμό» (βίντεο)

Μοιραστείτε το

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τελικά παράγει περισσότερη πολιτική χυδαιότητα από όση μπορεί να καταναλώσει ακόμη και η ακροδεξιά πτέρυγά της», τονίζει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολίασε μέσω βίντεο τις τελευταίες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Πέτσα, ο οποίος «αντί να ζητήσει συγνώμη από τον κ. Ινδαρέ, την οικογένειά του και την ελληνική κοινωνία, καταφεύγει στο ψέμα και τον διχασμό».

Ο κ. Χαρίτσης διαμηνύει ότι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τελικά παράγει περισσότερη πολιτική χυδαιότητα από όση μπορεί να καταναλώσει ακόμη και η ακροδεξιά πτέρυγά της».

Οι δηλώσεις του κ. Χαρίτση:

Οι δηλώσεις Πέτσα
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, με δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε μία προσπάθεια ποινικοποίησης της Αριστεράς, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν καταδικάζει ακραίες πράξεις βίας, αλλά και πως έχει σιωπήσει ακόμα και μπροστά σε περιστατικά όπως δολοφονικές επιθέσεις, φτάνοντας να αναφερθεί μέχρι και στους νεκρούς της Μαρφίν. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρούσε έτσι να απαντήσει σε μήνυμα του Αλ. Τσίπρα για τα γεγονότα στο Κουκάκι.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.