Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ακρωτηριασμένο το αόρατο χέρι της αγοράς – Και ο Στέφανος Μάνος θιασώτης των δημόσιων νοσοκομείων

Μοιραστείτε το

Ο Στέφανος Μάνος εμφάνισε -μάλλον όχι ήπια- συμπτώματα θαυμασμού προς τα δημόσια νοσοκομεία!

Ότι τα «συμπτώματα» του νέου κορωνοϊού είναι περίεργα επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις θαυμασμού του Στέφανου Μάνου για… τα δημόσια νοσοκομεία!

«Θετικός» στον «ιό» που χτυπάει τις τελευταίες μέρες Έλληνες φιλελεύθερους φαίνεται πως είναι και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Στέφανος Μάνος παρουσιάζοντας έντονα συμπτώματα θαυμασμού προς τα δημόσια νοσοκομεία.

Μετά τον Τάσο Τέλλογλου που χαρακτήρισε μάλλον ανάρμοστα μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο και απευθύνθηκε τελικά στο δημόσιο, και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Άρη Πορτοσάλτε που «υποκλίθηκαν» στο προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων που παλιότερα λοιδορούσαν, ο «ιός» φαίνεται πως «χτύπησε» και τον νεοφιλελεύθερο Στέφανο Μάνο, έναν από τους μεγαλύτερους πολέμιους κάθε δημόσιου θεσμού και κάθε κρατικής παρέμβασης.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Στέφανος Μάνος αναφέρει: «Η κρίση βοήθησε να φανεί μια άλλη, καλύτερη πλευρά της δημόσιας διοίκησης. Πιο γρήγορη και αποτελεσματική από ό,τι την ξέραμε.  Αντίθετα η ιδιωτική επιχείρηση φάνηκε να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις ταχύτητας και αποτελεσματικότητας που επιβάλλει η πανδημία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αδυναμία των αλυσίδων σουπερμάρκετ να οργανώσουν γρήγορες παραδόσεις εμπορευμάτων μέσω ιντερνέτ. Αναμονές 3 εβδομάδων είναι συνηθισμένες. Αυτό χρειαζόταν τώρα για να μη συνωστίζεται ο κόσμος στα μαγαζιά».

Περίεργα συμπτώματα έχει τελικά αυτός ο κορωνοϊός, ένα εκ των οποίων μάλλον είναι η αναγνώριση των…χαρών που τελικά δεν επιφέρει το αόρατο χέρι της αγοράς στους πολίτες ενός κράτους!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.