Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ακόμη δεν άνοιξε… κι έκλεισε το easyFoodstore του Στέλιου Χατζηιωάννου! (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Ούτε δύο μέρες δεν πέρασαν από τα εγκαίνια του easyfoodstore, του σούπερ μάρκετ των φτωχών του Στέλιου Χατζηιωάννου και το κατάστημα… έκλεισε.

Ο λόγος είναι οι καταναλωτές που έκαναν φύλλο και φτερό ό,τι υπήρχε στα ράφια του καταστήματος. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αλυσίδας στο συγκεκριμένο διάστημα άδειασαν οι αποθήκες που είχαν προϋπολογίσει ότι τα αποθέματα θα αρκούσαν για δύο εβδομάδες. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι υπήρξαν άνθρωποι που ταξίδεψαν πάνω από μία ώρα προκειμένου να ψωνίσουν από το easyFoodstore.

Μετά από το «λουκέτο» το βράδυ της Τετάρτης, η αλυσίδα θα ξανανοίξει την Παρασκευή καθώς απαιτείται ένα μικρό χρονικό διάστημα για να έρθουν τα προϊόντα από τους προμηθευτές, οι οποίοι βρίσκονται κυρίως στην Ολλανδία.

Το κατάστημα θα συνεχίσει να πουλά έως το τέλος Φεβρουαρίου το σύνολο των προϊόντων του έναντι 0,33 ευρώ (25 πένες) στα πλαίσια του λανσαρίσματος της αλυσίδας. Στη συνέχεια τα προϊόντα θα πωλούνται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τις υπόλοιπες αλυσίδες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το easyFoodstore στην προσπάθεια του να διατηρήσει χαμηλότερα το κόστος λειτουργίας  δεν παρέχει φρέσκα τρόφιμα και λειτουργεί με μία βάρδια εργαζομένων για 8 ώρες. Στις σκέψεις για ακόμη ταχύτερη και πιο οικονομική εξυπηρέτηση ήταν να μην δέχεται μετρητά αλλά μόνο κάρτες τραπεζών ή προπληρωμένες κάρτες για αγορές από το κατάστημα κάτι που προς το παρόν δεν συμβαίνει.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.