Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αίτημα του Ηρακλή να οριστεί Κυριακή 24 Απριλίου το ματς με τον Ολυμπιακό

Μοιραστείτε το

Tο αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής, ώστε να γίνει Κυριακή ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, πήρε και επίσημο χαρακτήρα, καθώς η κυανόλευκη ΠΑΕ, απέστειλε επιστολή, στη Λίγκα, η οποίο κοινοποιήθηκε και στον Σταύρο Κοντονή και στην ΕΠΟ, και μέσω αυτής, ζητάει το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους να διεξαχθεί την Κυριακή 24 Απριλίου.

Σε αυτή οι κυανόλευκοι εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν δίκαιο το αίτημά τους, κάνοντας εκτενή αναφορά στα έσοδα που θα χαθούν σε διαφορετική περίπτωση, καθώς για τον Ηρακλή είναι ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι, με τους διοικούντες του συλλόγου να υπολογίζουν πως στο γήπεδο θα βρεθεί πολύς κόσμος.

Μάλιστα, αναφέρουν πως σε περίπτωση που το αίτημά τους δεν γίνει αποδεκτό και ο αγώνας οριστεί σε άλλη ημερομηνία και ώρα, τότε θα θέσουν ανοικτά ζήτημα ανισονομίας στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέβαια, να επισημάνουμε, πως το αίτημα του Ηρακλή μπορεί να γίνει δεκτό μόνο σε περίπτωση που το Κύπελλο οριστικά ματαιωθεί ή αν συνεχιστεί μετατεθεί ο τελικός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 23 Απριλίου.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.