Αισιόδοξος ο Ντάισελμπλουμ για την πρώτη αξιολόγηση
Μοιραστείτε το
«Αισιόδοξος» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σχετικά με το αποτέλεσμα της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, προσερχόμενος στη σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είπε πως το σημερινό Eurogroup θα εξετάσει την πορεία της διαδικασίας αξιολόγησης.
«Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε συζητήσεις με τους θεσμούς σχετικά με τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και κάποια δημοσιονομικά θέματα. Πρέπει να επιτύχουν μία συμφωνία και γι’ αυτό πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά απ’ όλες τις πλευρές», ανέφερε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Ακόμα, ο επικεφαλής του Eurogroup και υπογράμμισε ότι αν και υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η «διαδικασία είναι εκτός τροχιάς», η πραγματικότητα είναι πως «η διαδικασία συνεχίζεται και έχει καλυφθεί σημαντικό έδαφος».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.