Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αυτός είναι ο άτακτος πρίγκιπας του Μπάκιγχαμ!

Μοιραστείτε το

Άλλος έχει το όνομα, αλλά… άλλος έχει τη χάρη!

Μέχρι σήμερα γνωρίσαμε ως άτακτο παιδί των ανακτόρων τον νεαρό πρόγκιπα Χάρι, αλλά όλα αυτά μέχρι σήμερα καθώς ένα νέο ντοκιματέρ έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να φέρει πονοκέφαλο στα ανάκτορα!

Χάρι

Το νέο ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί σήμερα από το βρετανικό Channel 5 «βγάζει στη φόρα» τα άπλυτα του συζύγου της Ελισάβετ, πρίγκιπα Φιλίππου.

Το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Inside Buckingham Palace” εμφανίζει τον δούκα του Εδιμβούργου ως έναν… αθεράπευτο γυναικά, που έπινε πολύ, είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και οργάνωνε πάρτι με τη συμμετοχή γυμνών κοριτσιών!

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις που πρόκειται να κάνει το Channel 5 είναι ότι ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ κινδύνευε να διαλυθεί το 1956 όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος απολάμβανε στο βασιλικό γιοτ την παρέα μιας αιθέριας υπαρξης.

Φίλιππος

Σύμφωνα με το ίδιο ντοκιμαντέρ, ο Φίλιππος αντιπαθούσε ιδιαίτερα τη βασιλομήτορα, η οποία κατοικούσε μαζί τους στο Μπάκινγχαμ. Λέγεται ότι για να την αναγκάσει να φύγει από το παλάτι, ζήτησε από τις υπηρέτριες να κλείσουν τη θέρμανση.

Εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το ντοκιμαντέρ και τις σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.