Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΕΚ σε Γιόχανσον: «Εδώ θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα»

Μοιραστείτε το

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, συνόδευσε τον Γιάκομπ Γιόχανσον στο αεροδρόμιο και τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Σουηδός μέσος έκλεισε σήμερα οριστικά μια θητεία 3,5 ετών στην ΑΕΚ, καθώς βρέθηκε στα Σπάτα για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει για την πατρίδα του. Στο αεροδρόμιο τον συνόδευσε ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο κλαμπ.

«Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα. Στην ΑΕΚ να γνωρίζεις ότι θα έχεις μόνο φίλους. Εκ μέρους όλης της ομάδας σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να επιστρέψεις γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα», του τόνισε.

Από την πλευρά του ο Γιόχανσον τόνισε ότι θα έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από την ΑΕΚ, ενώ επεσήμανε ότι εκτιμά ιδιαίτερα την κίνηση που έκανε η ΠΑΕ να του καταθέσει νέα προσφορά, παρότι ακόμη είναι σε φάση αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πηγή: filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.