Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

29η Εθελοντική Αιμοδοσία της OKTABIT & Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού

Μοιραστείτε το

H ΟΚΤΑΒΙΤ διοργανώνει στις 8 Δεκεμβρίου 2021 την «29η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT» και «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού» και με χαρά προσκαλεί τους συνεργάτες της στη διπλή γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η 5η Δεκεμβρίου, αφιερωμένη στους εθελοντές όλου του κόσμου και στην προσφορά τους, ήταν μια συμβολική μέρα και με την δυναμική της η ΟΚΤΑΒΙΤ ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές των κοινωνικών της δράσεων, τόσο τους αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος ΟΚΤΑΒΙΤ αλλά και όσους ενεργά, δυναμικά και με συνέπεια προσφέρουν τα μοναδικά δώρα αλληλεγγύης.

Σε μια περίοδο εξαιρετικά απαιτητική με τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, υπάρχουν διέξοδοι προσφοράς. H εταιρία ενθαρρύνει την εθελοντική συμμετοχή σε πράξεις ζωής και καλλιεργεί την κοινή αντίληψη για την εταιρική αλλά και κοινωνική υπευθυνότητα.

Κ

Η αιμοδοσία και το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού θα πραγματοποιηθούν από τις 12:00 έως 18:00 στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αγία Παρασκευή Αττικής με την σταθερή συμμετοχή της εταιρίας TÜV AUSTRIA Hellas και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής για την ασφάλεια των εθελοντών .

Ιδιαίτερα σημαντική και στην 29η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT η επιστημονική υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εταιρίας στο FB & στο Linkedin και στο τηλ. 2118888000.

Blood donation | Facebook

OKTABIT S.A. on LinkedIn: 5 Δεκεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού». Σε μια μέρα όπου εκατομμύρια

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.