Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

11770: Τηλεφωνικές πληρωμές λογαριασμών της ΔΕΗ – Νέα ρύθμιση οφειλών για αγρότες

Μοιραστείτε το

Η νέα τάξη πραγμάτων που δημιούργησε ο κορωνοϊός επιτάσσει την αναβάθμιση των παροχών υπηρεσιών από τις υπηρεσίες, δημόσιες και ιδιωτικές, προς τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΗ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της αυτή την δύσκολη περίοδο, που επιβάλλεται η μεγαλύτερη δυνατή παραμονή μας στο σπίτι.

Από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη προχωρά σε ακόμη ένα βήμα για να διευκολύνει τις συναλλαγές, ιδίως για εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που δεν είναι εξοικειωμένες με τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Πλέον, όλοι οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και τηλεφωνικά στο 11770. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη: Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα τους ζητηθεί κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ). Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ κατ’ εξαίρεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο αύριο, Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

Η τηλεφωνική πληρωμή γίνεται:

  • Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής
  • Με τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας
  • Χωρίς πρόσθετους κωδικούς
  • Καθημερινά 9:00-17:00

Νέα ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών για τους αγρότες

Εξάλλου, η ΔΕΗ μειώνει την προκαταβολή για όσους αγρότες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και προχωρά σε ρύθμιση που θα περιλαμβάνει 18 δόσεις, αν καταβάλλουν ως προκαταβολή το 15% του ποσού της οφειλής και 24 δόσεις αν καταβάλλουν το 20% της οφειλής.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.