Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιατί τα κανάλια της διαπλοκής ξέχασαν την Αργεντινή;

Μοιραστείτε το

ΓΙΑ δύο ολόκληρα χρόνια οι ντουντούκες της διαπλοκής τρομοκρατούσαν τον κόσμο, ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Αργεντινή, αν δεν υποκύψει στις απαιτήσεις των ξένων τοκογλύφων. Οι άθλιοι προπαγανδιστές της Τρόικας έπαιζαν καθημερινά στα χρεοκοπημένα κανάλια των βαρόνων την ίδια εικόνα που παρουσίαζε κάποιες συμμορίες στην Αργεντινή να εισβάλουν σε σούπερ μάρκετ.

ΒΕΒΑΙΑ, τα επεισόδια που είχαν γίνει στην Αργεντινή ήταν πολύ μικρότερα από αυτά, όταν κάηκε ολόκληρη η Αθήνα και οι συμμορίες έκαναν πλιάτσικο στα μαγαζιά. Το τελευταίο διάστημα οι προπαγανδιστές των μνημονίων εξαφάνισαν την Αργεντινή από τα δελτία.

ΤΙ ακριβώς συνέβη δεν το γνωρίζουμε. Προφανώς θα έχουν και αυτοί πληροφορηθεί όπως ολόκληρος ο πλανήτης, ότι η Αργεντινή που αντιστάθηκε στους τοκογλύφους στην παρούσα φάση έχει ανάπτυξη 20% δηλαδή τριπλάσια και από αυτή της Κίνας!

Η ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ σύμφωνα με τις ντουντούκες της συμφοράς Αργεντινή ετοιμάζεται να εκδώσει εκατονταετές ομόλογο. Η ανυπότακτη Αργεντινή έχει εκατό δισεκατομμύρια δολάρια συναλλαγματικά αποθέματα. Οι εξαγωγές της έχουν φτάσει στα ύψη και οι επενδύσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η ΧΩΡΑ του Βλαδίμηρου Δημήτριου, του πρώτου προέδρου της Αργεντινής που κατάγονταν από το Καλπάκι Ιωαννίνων και το άγαλμά του δεσπόζει στην πλατεία του Μπουένος Άιρες, συγκρούστηκε με τους τοκογλύφους ξεπέρασε τα προβλήματα και αναδεικνύεται μέσα σε χρόνο ρεκόρ σε ισχυρή οικονομική δύναμη!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, η Ελλάδα των μνημονίων σέρνεται στην κυριολεξία ζητιανεύοντας τις δόσεις από τους ξένους τοκογλύφους, που επιδιώκουν να επεκτείνουν χρονικά την κατοχή για εξήντα ακόμα χρόνια. Μακάρι να είχαμε γίνει και εμείς Αργεντινή. Γιατί θα είχαμε καταφέρει να διαγράψουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους και να σώσουμε την ιδιωτική και δημόσια περιουσία.

ΓΙΑ μια πενταετία θα περνάγαμε δύσκολα, αλλά στη συνέχεια η οικονομία θα είχε ανακάμψει και η χώρα θα διασφάλιζε την ανεξαρτησία της.

ΜΕ ΤΗΝ «ασφάλεια» της τρόικας και με τα διαρκή μνημόνια το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να ξεπουλάμε τα πάντα δημόσια και ιδιωτική περιουσία να έχουμε καταργήσει την ουσία τις συντάξεις να μην έχουμε ούτε στοιχειώδη νοσοκομειακή περίθαλψη και μας υποβάλουν διαρκώς σε νέους εξευτελισμούς.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ χιλιάδες φορές Αργεντινή παρά υπόδουλοι για μια ζωή!

«Κ»

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.