Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αλέξη το νου σου. Κάτι μας ετοιμάζουν

Μοιραστείτε το

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ τις εφημερίδες και ακούγοντας τα κανάλια, όποιος πολίτης είναι λίγο… υποψιασμένος καταλαβαίνει ότι «κάτι» τρέχει…

ΔΕΝ είναι δυνατόν, η σημερινή κυβέρνηση να τα κάνει ΟΛΑ λάθος και να μην κάνει τίποτα σωστό! Γιατί έτσι όπως μας τα γράφουν και μας τα λένε κάθε μέρα ΟΛΕΣ, επαναλαμβάνουμε, οι εφημερίδες είναι σαν να μην γίνεται τίποτε σωστό…

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την κυβέρνηση, γιατί πραγματικά άλλα μας είχε τάξει κι άλλα «έκανε», αλλά όταν κάνει κάτι σωστό εμείς δεν μπορούμε ούτε να το κρύψουμε ούτε να μην το προβάλλουμε. Καμία κυβέρνηση πουθενά, ποτέ, στον κόσμο δεν τα έκανε όλα λάθος. Όλο και κάποια πράγματα τα έκανε σωστά.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ όμως δύο χρόνια στον τόπο μας οι μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες μάς λένε ότι ΟΛΑ είναι λάθος! Και δυστυχώς υπάρχουν πολίτες που… χάφτουν όλα αυτά τα ψέματα.

ΑΥΤΗ η ομοφωνία εφημερίδων και καναλιών, εναντίον της κυβέρνησης μας εμβάλλει σε ανησυχία και μας προξενεί πάρα πολλές απορίες. Μας θυμίζει δε εποχές ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, προδοσίες και αποστασίες. Και ξέρετε κάτι; Γιατί τα καλά μας τα κανάλια και οι εφημερίδες, κατάπιαν ΟΛΑ τα μνημόνια και την προδοσία του Γιωργάκη, που από το Καστελλόριζο μας έμπασε στο ΔΝΤ και μας σκλάβωσε χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθούμε.

ΟΠΩΣ δεν διαμαρτύρονταν όταν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μας φόρτωναν με δάνεια με ληστρικούς τόκους και επιτόκια, τα οποία μας οδήγησαν στη σημερινή τραγική θέση.

ΤΙ ΝΑ σας πούμε, αυτή η ομοφωνία σε βάρος της κυβέρνησης όλων των ΜΜΕ, μάς θυμίζει εποχές προετοιμασίας της αποστασίας….

ΝΑ ΣΑΣ πούμε κι ένα τελευταίο. Κι εμείς ίσως θα θέλαμε αλλαγή κυβέρνησης  και κυρίως ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ με στόχο να ξαναγίνει η χώρα μας ανεξάρτητη και ελεύθερη και να μην μπορεί ο κάθε ξένος μασκαράς να δίνει εντολές στην Βουλή και την κυβέρνηση μας, με την προϋπόθεση όμως ότι θα αντικαθιστούσε τη σημερινή εξουσία, κάποιος… καλλίτερος από τον Αλέξη. Έχετε κανένα τέτοιο άτομο υπόψη σας; Ή μήπως νομίζετε ότι ο Λεβέντης, η Φώφη, ο Σταύρος ή ο Κυριάκος θα τα κατάφερναν καλλίτερα από τον Τσίπρα, την στιγμή μάλιστα που η τραγωδία που ζούμε οφείλεται στα κόμματα των παλιών πολιτικών που τώρα λένε ότι θα μας ξανασώσουν…

«Κ»

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.