Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Παπαδημούλης: Eντολοδόχος πρωθυπουργός θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας

Μοιραστείτε το

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει σκληρή προσπάθεια»

«Eντολοδόχος πρωθυπουργός θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας», εκτίμησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ενόψει των εκλογών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει σκληρή προσπάθεια ώστε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα πολύ πιο συγκεκριμένο και προσγειωμένο», σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, συμπληρώνοντας ότι αν δεν επιτευχθεί, η χώρα δεν πρέπει να πάει σε νέες εκλογές.

«Η κάλπη θα δείξει την κατεύθυνση προς οποία θα πρέπει να κινηθούμε», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και παράλληλα είπε ότι τα ερωτήματα θα είναι προς τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Αναφερόμενος στο νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη δήλωσε «εντελώς αντίθετος σε ένα ξεκατίνιασμα» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και “Λαϊκής Ενότητας και τάχθηκε υπέρ μιας αντιπαράθεσης με επιχειρήματα.

Ερωτηθείς αν υπάρχει δυνατότητα διεύρυνσης προς το κέντρο στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων, ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε ότι υπάρχει δυνατότητα και ανάγκη προσωπικότητες από ένα ευρύτερο φάσμα, κάποιες εκ των οποίων ήδη ανήκουν στην κυβέρνηση, να βρουν θέση και στα ψηφοδέλτια υπό έναν όρο: την απόλυτη συμφωνία και δέσμευση στο πρόγραμμα με το οποίο θα κατέβουμε στις εκλογές.

«Είναι δυνατόν να δεχόμαστε μαθήματα αριστεροσύνης από τη Ραχήλ Μακρή, που μπήκε στα ψηφοδέλτια στις προηγούμενες εκλογές, εκ μεταγραφής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι λειτουργούσε ένα κόμμα μέσα στο κόμμα.

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται γερά απολύτως στα ιδρυτικά μας θεμέλια, ενός κόμματος σύγχρονου αριστερού, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό», πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.