Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις έναν μαλάκα, δίνε και τις οδηγίες χρήσεως σε παρακαλώ

Μοιραστείτε το

Όχι ΠΑΣΟΚ, όχι «ΠΟΤΑΜΙ», όχι ΝΔ, όχι ΧΑ, όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές!
= = =
-Ξυλουργείο εκεί;
-Μάλιστα.
-Έχετε σανίδες;
-Σε μεγάλη ποικιλία
-Μια σανίδα σωτηρίας θα ήθελα…
= = =
O Ντίξον είναι της σχολής δημοσιογραφίας του Μπάμπη, του Πορδοσάλτε και του Πάσχου… Δεν αποτελούνε ελληνική πρωτοτυπία τα σκουπίδια στην δημοσιογραφία!
«Οι τουαλέτες είναι αηδιαστικές, δεν υπάρχει χαρτί τουαλέτας, δεν έχουν σαπούνι και δεν έχουν πετσέτες. Η μοναδική ελπίδα είναι η ιδιωτικοποίηση», έγραψε στο Twitter ο αρθρογράφος του Reuters. Τελικά, δίκιο είχε η Βούλτεψη ότι δεν θα είχαμε κ@λ@χαρτο.
Θα μπορούσε όμως να χρησιμοποιήσει τα φύλλα από άρθρα του όπως έγραψε εύστοχα ο Κοσμοναύτης… Την ίδια δουλειά κάνουν! Πήρε, όμως, την απάντησή του:
«Πρέπει να πάρεις τα σκ@τ@ σου έξω από την Ελλάδα και σ’ αυτό συμπεριλαμβάνεται και η δημοσιογραφία σου», του έγραψαν!
= = =
O Βαγγέλας δήλωσε ότι η ΝΔ δεν ξαφνιάστηκε από τις εκλογές! Ξαφνιάζονται ορέ οι πεθαμένοι;
= = =
Όλος ο κόσμος θα είχε ρούχα εάν το στόμα Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν ραπτομηχανή!
= = =
Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα είναι η απάντηση των ανθρώπων που παράγουν και δημιουργούν… ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ!!!
= = =
Tις προάλλες μπήκε ένας κλέφτης σπίτι. Ευτυχώς, σώσαμε τα κοσμήματα. Tα έβαλε η γυναίκα μου στο στόμα της. Aν ήταν σπίτι η πεθερά μου, θα γλιτώναμε και την τηλεόραση.
= = =
Η άλλη πήγε στην καφετέρια και ζήτησε cappuccino decafeine γλυκό, με μαύρη ζάχαρη και κανέλλα. Aυτό δεν είναι καφές μάτια μου, συνταγή για κουλουράκια είναι!
= = =
Το μετέωρο βήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Πρώτη φορά ακούγεται η παραδοξολογία να αποκαλείται το σώμα των πρωθυπουργών «συμβουλευτικό όργανο!!!» Έλα Χριστέ και Κύριε…
= = =
Τι σόι πράμα είναι ρε παιδιά αυτός ο Σόιμπλε; Δεν έχει ταίρι το άτομο… Κυνισμός χωρίς όρια… Μυρίζει λουλούδια και ψάχνει να βρει το φέρετρο το καθίκι!
= = =
Λένε ότι στην εποχή μας οι άνθρωποι ζούνε περισσότερο… Συμφωνώ. Mε τις τιμές των γραφείων τελετών, ποιός τολμάει να πεθάνει;
= = =
Την Κική την αγαπώ, μα μ’ αρέσει κι η Κοκώ! Δε μας χέζεις ρε Μητρόπουλε; Άντε παλιοπαπάρα, το παράχεσες!
= = =
Θα περάσει κάποια μέρα αυτή η μόδα με τα μούσια και δεν θα ξέρουμε ποιός είναι ποιός…
= = =
Χάνετε όσοι δε διαβάζετε τον τοκ-τοκ Πάνο Λουκάκο τον εντεταλμένο γεροντοκλαρινογαμπρό της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ, 257.033,14 το χρόνο! (Δώσε και σ΄εμένα μπάρμπα) Φέρτε πίσω τα’ αρπαγμένα ρε τοκ-τοκεντεταλμένα… Μιλάμε για πολύ τοκ-τοκ… και τάκα-τάκα και με τα δύο χέρια!!! Που σημαίνει ότι το σκατό στην ΝΔ δεν ξεραίνεται ποτέ!
= = =
Πας κουζίνα για νερό… Ε, θα φας κι ένα κουλουράκι, μην το πιεις ξεροσφύρι.
= = =
Τον είδατε τον Κουτσούμπα τον Σταλινοσταγονίδιο στην Τηλεόραση; Μαύρος σαν τσουκάλι από τα μπάνια! Άλλοι τρώνε και πίνουνε κι άλλους τους τρώει η αρκούδα… Προσέξατε κάτι; Το στόμα του δε φτάνει που μασάει, μιλάει κιόλας. Το ίδιο ποιηματάκι κάθε φορά.
Για ΄σας μάλλον πρέπει να το ‘πε ο ποιητής Μιχάλης Κατσαρός σύντροφε «Αέρα-Πατέρα»: «Μην αμελήσετε. Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον σας έχει πολλή ξηρασία». Κι εδώ που τα λέμε, σύντροφε «παπαρδελοκουτσούμπα», θα είναι και μεγάλο κρίμα να πάτε εντέλει από νερό! Τζάμπα οι τόνοι του νερού που κουβαλήσατε και εξακολουθείτε να κουβαλάτε στο μύλο της Δεξιάς. Κρίμα κι η ρετσινιά που σας κόλλησε: «Παπαρηγοκουτσουμποδεξιονεροκουβα- λητάδες».
Τώρα που το σκέφτομαι δε χωράει καμία αμφιβολία. Aν δεν υπήρχαν οι κομμουνιστές, ο κομμουνισμός, σίγουρα, θα ήταν το καλύτερο σύστημα διακυβέρνησης…
= = =
Oι άλλοι, κληρονόμησαν τη Βασιλεία των Oυρανών και τους ήρθε να πληρώσουν τέσσερα εκατομμύρια σε φόρο κληρονομιάς!!!
= = =
Είδαν οι εφοριακοί μια απόδειξη από τον οδοντίατρο, 800 ευρωδραχμές και ήρθανε και μου κάνανε έλεγχο. Mου μετράγανε τα σφραγίσματα και τις γέφυρες στο στόμα.

Χάρρυ Κλυνν

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.