Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απίστευτο: Δείτε το... σπασμένο πληκτρολόγιο που υπόσχεται να αλλάξει τα πάντα (Βίντεο)

Απίστευτο: Δείτε το... σπασμένο πληκτρολόγιο που υπόσχεται να αλλάξει τα πάντα (Βίντεο)

Αναμφίβολα, το πληκτρολόγιο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός υπολογιστή και επαγωγικά, της καθημερινότητάς μας.

Παρά το γεγονός πως διανύουμε την «Εποχή της Αφής», τα πληκτρολόγια παραμένουν παντού και πάντα απαραίτητα αν κάποιος θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά με τον υπολογιστή ή την φορητή συσκευή που έχει εμπρός του.

Και είναι αλήθεια ότι στο θέμα του πληκτρολογίου ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει ώστε να δούμε κάτι φρέσκο. Κάτι που να... σπάει τα δεδομένα.

Αυτό το κενό έρχεται να συμπληρώσει μμία πρόταση από μία startup Ουγγρική εταιρία, με την επωνυμία Ultimate Gadget Laboratories. Πρόκειται για ένα σπαστό, ή για να ακριβολογούμε ένα «σπασμένο» πληκτρολόγιο, το οποίο μπορεί ανάλογα με τις διαθέσεις του χρήστη του να είναι ένα κανονικό ενιαίο πληκτρολόγιο ή να σπάει σε δύο κομμάτια.

Στην δεύτερη περίπτωση είναι πλέον στην ευχέρεια του χρήστη να το τοποθετήσει όπως αυτός νομίζει πάνω στην επιφάνεια εργασίας, και να το κάνει πολύ πιο εργονομικό από το απλό πληκτρολόγιο.

Το Ultimate Hacking Keyboard όπως ονομάζουν το πληκτρολόγιό τους οι ευφάνταστοι Ούγγροι, είναι ιδιαίτερα ευέλικτο στην χρήση του, ενώ όλα τα κουμπιά του μπορούν να προγραμματιστούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνήθειες στην δακτυλογράφηση που έχει ο χρήστης. Ενώ έχουν ενσωματώσει και ενός είδους pad με το οποίο μπορούν να εξομοιώσουν τις κινήσεις και την χρήση ενός ποντικιού.