Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κακοκαιρία Ελπίδα: Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας

Συστάσεις στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων, απευθύνει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενόψει της κακοκαιρίας Ελπίδα που θα πλήξει τις επόμενες μέρες τη χώρα.

Καιρός: Εκτακτες οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία Διομήδης

Συστάσεις στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων, απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της κακοκαιρίας «Διομήδης».

ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς αύριο σε Αττική και 12 άλλες περιοχές

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος φωτιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για αύριο, Σάββατο 10 Ιουλίου, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για τις εξής περιοχές:

Έκτακτη ανακοίνωση Πολιτικής Προστασίας: Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα - Οδηγίες προστασίας

Ενόψει επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους και θα πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας μας από το απόγευμα της Δευτέρας (12-10-2020)

Νέα ενημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για το 112

Τη νέα της ενημερωτική καμπάνια για το 112, με κεντρικό μήνυμα «112-Το νούμερο σου στην έκτακτη ανάγκη», ξεκινάει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σκοπός της καμπάνιας είναι όλοι οι πολίτες να γνωρίσουν τον έναν αριθμό που μπορούν να καλούν για κάθε επείγον περιστατικό ή φυσική καταστροφή.

Πολύ υψηλός o κίνδυνος φωτιάς την Πέμπτη - Ο χάρτης της Γ.Γ.Π.Π.

Πολύ υψηλό (κατηγορία 4) χαρακτηρίζει τον κίνδυνο φωτιάς στις περιοχές Χαλκιδική, Θάσο, Έβρο, Σαμοθράκη, Ρόδο και Μεγίστη, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.) για αύριο, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020. 

 

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη (χάρτης)

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), για αύριο Τρίτη 4 Αυγούστου, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Μένουμε Ασφαλείς: Αποσύρεται το σποτ με τον Χρήστο Λούλη μετά τις αντιδράσεις για σεξισμό

Η Πολιτική Προστασίας αποφάσισε να αποσύρει το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείας, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε και τις κατηγορίες που δέχθηκε για άκρατο σεξισμό.

Τι συνιστά στους πολίτες η ΓΓΠΠ ενόψει της επιδείνωσης του καιρού

Ενόψει της προβλεπόμενης επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σημειώνει ότι έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασ

Subscribe to Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας