Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τζιτζικώστας: Είμαι υποψήφιος γιατί μπορώ να «μεγαλώσω» τη Ν.Δ.

Τζιτζικώστας: Είμαι υποψήφιος γιατί μπορώ να «μεγαλώσω» τη Ν.Δ.

«Είμαι υποψήφιος γιατί μπορώ να μεγαλώσω τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

«Είμαι υποψήφιος γιατί μπορώ να απελευθερωθώ από τους κομματικούς συσχετισμούς, γιατί ξέρω να διεκδικώ μεγάλες, συλλογικές πολιτικές νίκες που αγκαλιάζουν την κοινωνία», τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

«Στην Πάτρα ξεκινά το αύριο της παράταξης, της ανοιχτής Νέας Δημοκρατίας» υπογράμμισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας παράλληλα, ενώ κατέστησε σαφές ότι «πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς ώστε να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε στο τέλος, όλη τη χώρα».

Αναφερόμενος στη θητεία του ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, υπενθύμισε ότι δημιουργήσαμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία που είχε γίνει ποτέ στην Ελλάδα. «Απέναντι σε μηχανισμούς και συστήματα, μπορούμε να το ξανακάνουμε», υπερθεμάτισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Περιγράφοντας το όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον ανοιχτό και συμμετοχικό χαρακτήρα της παράταξης.

«Αυτό που σχεδιάζω εγώ είναι μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία που δεν βάζει ταμπέλα στον εαυτό της, ούτε στον κόσμο της», συνέχισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας ότι η εσωκομματική λειτουργία του κόμματος πρέπει να δίνει δείγμα γραφής στην κοινωνία για το πώς θα κυβερνήσουμε.

«Οραματίζομαι ένα κόμμα ανοιχτό, με οργανωμένο διάλογο με την κοινωνία, ένα κόμμα με δομές ώστε να προσελκύσουμε τα καλά μυαλά και τους νέους ανθρώπους», συμπλήρωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.