Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Ναι» από Φ. Γεννηματά στην εξεταστική για τα Γεννηματά σε Τσίπρα: Καταργήστε τις 13 παρεμβάσεις με ένα νόμο και ένα άρθροδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Γεννηματά σε Τσίπρα: Καταργήστε τις 13 παρεμβάσεις με ένα νόμο και ένα άρθρο

«Αφού δεν καταφέρατε να καταργήσετε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, σας προκαλώ αύριο το πρωί ακυρώστε τις 13 νομοθετικές ρυθμίσεις με ένα νόμο και ένα άρθρο» απάντησε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στις καταγγελίες του πρωθυπουργού περί 13 σοβαρών παρεμβάσεων από τις προηγούμενες κυβερνήσεις στη Δικαιοσύνη.

Η κ. Γεννηματά ανέφερε στην ομιλία της, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά, πως το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την πρόταση για εξεταστική επιτροπή που θα ερευνήσει τη χορήγηση δανείων σε κόμματα και ΜΜΕ, ωστόσο κάλεσε τον κ. Τσίπρα εκ νέου να συναινέσει στη δική της πρόταση για εξεταστική για την οικονομία από το 2002 ώς σήμερα.

«Να τα ελέγξουμε όλα. Τι φοβάστε, κε Τσίπρα;» σχολίασε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε «Κε Τσίπρα, δεν έχετε χάσει το ηθικό πλεονέκτημα. Απλά δεν το είχατε ποτέ. Είχατε πει ότι είστε κάθε λέξη του Συντάγματος. Πήρατε τη γόμα και τις σβήνετε μία-μία. Είστε κάθε λέξη από τα ψέματα και τις υποσχέσεις» είπε.

Φωτογραφία: Eurokinissi