Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Ο κόσμος δεν θέλει εκλογές

«Ψιθυρίζεται από το Μαξίμου ότι θα κάνει εκλογές και το κάνει για να εκβιάσει τους βουλευτές να ψηφίσουν το ασφαλιστικό, το οποίο από την άλλη μεριά δεν τολμάει να το εισάγει», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Real Fm 97,8.

«Δηλαδή, χωρίς να το έχει εισάγει, βγάζει φήμες ότι θα πάμε σε άμεσες εκλογές, εάν δεν ψηφίσουν οι 153 βουλευτές», συμπλήρωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει ενδεχόμενο να οδηγηθούμε γρήγορα σε εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή όλος ο κόσμος δεν θέλει εκλογές, θα πιεστούν να κάνουν ευρύτερου πέλματος κυβέρνηση».

Ένωση Κεντρώων: Δεν υπάρχει χρόνος για «σικέ» διενέξεις

«Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για θεατρικές παραστάσεις αλλά ούτε και για "σικέ" διενέξεις», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος, για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Μουζάλα.

«Για το θέμα του κ. Μουζάλα θα επικρατήσει η γνωστή λαϊκή σοφία 'κοντός ψαλμός αλληλούια'. Όσο για τον κ. Καμμένο ο οποίος αντιλαμβάνεται την ραγδαία δημοσκοπική του πτώση, καλό θα ήτανε να σκύψει πάνω από τα αληθινά προβλήματα της χώρας», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.