Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα

«Μπορώ πλέον να ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία», είπε με μια δόση ικανοποίησης ο Αλέξιος ο πορφυρογέννητος. «Τι του υποσχέθηκαν  πάλι;» αναρωτήθηκε ο μπάτλερ.

Μας δουλεύουν χοντρά οι βιομήχανοι! Όταν λένε όταν ο Έλληνας καταβάλλει το 60% του μισθού του σε φόρους και εισφορές, τι να πεις; Πιο 60% ρε φίλε; Ποιος αμείβεται πλέον με 2000 ευρώ για να πληρώνει το 60%; Ουδείς; Λοιπόν, όταν παίρνεις και αν παίρνεις 500 ευρώ, για λογάριασε τι σου μένει αν πληρώσεις φόρους και εισφορές; Είσαι και χρεωμένος κάθε μήνα!

Η περιφερειάρχης μίλησε! Επιτέλους. Από την εποχή που φώναζε να βομβαρδίσουν τον Μπασάρ Αλ Άσαντ, είχε να μιλήσει για ...υψηλή πολιτική. Και αυτή τη φορά τι είπε; Χρειαζόμαστε ένα τζαμί στην Αττική. Είναι θέμα σεβασμού. Βεβαίως, ότι πείτε! Αφού πρωτίστως, δημιουργήσετε «στρατόπεδα μεταναστών», αναγκαστικά θα κάνετε όχι ένα αλλά εκατό τζαμιά. Τζαμαχερία …..

Άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το νέο …μπουγιουρντί. Θα πληρώσουμε όλοι μας ακριβότερα τέλη, για να εξοικονομήσει τα 300 εκατ. που θέλει ελέω κατάργησης του ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία. Πως μας προσέχουν!

Από σήμερα αρχίζουν οι πλειστηριασμοί κατοικιών για οφειλές προς τα Ταμεία. Όσοι χρωστάνε πάνω από 5000 ευρώ βρίσκονται στο στόχαστρο. Τι συγκινήσεις είναι αυτές βρε παιδί μου που μας προσφέρει η δεύτερη φορά αριστερά κυβέρνηση;

Αφού αισθάνεται ντροπή ο πρωθυπουργός εγώ πλέον συντάσσομαι μαζί του! Τέλος. Φέρτε τώρα χιλιάδες μετανάστες στην Ελλάδα! Δεν θέλω να με κατηγορήσουν οι φίλοι μου Ευρωπαίοι.

Η δεύτερη κυβέρνηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι καλύτερη από την πρώτη, εκτίμησε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του Euro Working Group Τόμας Βίζερ. Μετά από αυτή την ρηξικέλευθη δήλωση του ..βαθιά δημοκράτη επικεφαλής ενός άτυπου, χωρίς καμία νομιμοποίηση πλην όμως καθοριστικού οργάνου του ευρωσυστήματος, νιώθω υπερήφανος που ψήφισα αυτή την κυβέρνηση!

Έχω χάσει τη μπάλα με αυτούς τους αριστερούς ή πρώην αριστερούς ή τέλος πάντων φιλοαριστερούς. Κάθε φορά με εκπλήσσουν. Ήρθε η σειρά του Γιάννη (με δύο ν καθότι δεν είμαι ανορθόγραφος) να μας εκπλήξει ευχάριστα. Είναι περήφανος λέει, για την πολιτική Μέρκελ στο μεταναστευτικό! Σκίζω τα πτυχία μου! Τέλος!

Η κατάσταση στην Τουρκία πρέπει να μας ανησυχεί πλέον λόγω της παρατεταμένης πολιτικής κρίσης. Οι καιροί ου μενετοί.

Ο πρωθυπουργός γεννήθηκε μετά το Πολυτεχνείο. Θα πρέπει να δει τα πράγματα διαφορετικά κι όχι υπό το πρίσμα του λαϊκισμού! Είναι η νέα αντίληψη, η νέα προπαγάνδα των ευρωσυστημικών, των ευρωλιγούρηδων κατ’ εμέ. Μέγιστος ο κυρ Μπάμπης.

Κατά 50% μείωση θα δουν τις αποδοχές από τα μερίσματα οι 285.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου. Καταργήθηκε η σχετική διάταξη με το άρθρο 58 του σχεδίου νόμου για τα προαπαιτούμενα.