Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουμουτσάκος

Κουμουτσάκος: «Μακάρι να μπορούσε να κλείσει η αξιολόγηση στις 22 Απριλίου»

«ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ 2015»

Αμφιβολίες για το αν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέχρι τις 22 Απριλίου, εξέφρασε, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Μακάρι να μπορούσε να κλείσει η αξιολόγηση στις 22 Απριλίου. Όμως έχουμε κάθε λόγο, και όχι επειδή είμαστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να είμαστε εξαιρετικά δύσπιστοι, για να μην πω ότι δεν πιστεύουμε την εκτίμηση του κ. πρωθυπουργού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στο ερώτημα αν φοβάται επανάληψη του σκηνικού του 2015 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε: «Απολύτως. Κι αυτό ακριβώς έλεγα ότι προηγούμενα τα οποία θυμούνται όλοι οι Έλληνες όπως π.χ. η διαβεβαίωση σε όλους τους τόνους ότι καθαρογράφεται η συμφωνία και μετά καταλήξαμε στο παρά 1 της εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη είναι μια ζωντανή μνήμη, είναι στοιχείο προς αξιολόγηση και των τωρινών δεδομένων».

Ακόμα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος πρόσθεσε: «Πόσο μάλλον που το περιβάλλον της διαπραγμάτευσης από το Σάββατο έχει γίνει πολύ δυσμενέστερο για την Ελλάδα. Ο κ. Τσίπρας έχτισε μία ολόκληρη πολιτική εδώ και 4 ημέρες πάνω στη σαθρή βάση μιας υποκλοπής. Μετά από αυτή την ιστορία, αυτή είναι η δική μας εκτίμηση και την ανεύθυνη υπερδραματοποίησή της εμείς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα βγαίνει χαμένη. Αυτοαπομονώθηκε».