Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στην κυκλοφορία τα Τέμπη

Στην κυκλοφορία δόθηκε στις 7:30 το απόγευμα η Κοιλάδα των Τεμπών, στην οποία εκτελούνταν από τη Δευτέρα προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τα Τέμπη

ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ                                                                                                                           

Από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην κοιλάδα των Τεμπών.

Κλειστά τα Τέμπη από αύριο μέχρι την Τετάρτη

Κλειστή θα παραμείνει η κοιλάδα των Τεμπών από αύριο, Δευτέρα και για τις επόμενες δύο ημέρες, 17 και 18 του μηνός, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Κλειστά τα Τέμπη από αύριο

Κλειστή θα παραμείνει η κοιλάδα των Τεμπών στις 16, 17 και 18 Μαΐου από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη

Κλειστή θα παραμείνει η κοιλάδα των Τεμπών στις 16, 17 και 18 Μαΐου από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Άνοιξαν τα Τέμπη

Σε άνοιγμα της γέφυρας του Πηνειού στη διασταύρωση με το Στόμιο και της Κοιλάδας των Τεμπών προχώρησαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα οι αγρότες.

Κλιμακώνουν οι αγρότες - Κλείνουν επ’ αόριστον τα Τέμπη

Έκλεισαν το τελωνείο του Προμαχώνα - Κομμένη στα δύο η Κρήτη

Ύστερα από τη μαραθώνια χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων των μπλόκων με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, οι αγρότες προτίθενται να συνεχίσουν των αγώνα τους και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις.

Στα μπλόκα με το βλέμμα στο Μαξίμου οι αγρότες

Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια.

Ανυποχώρητοι στις θέσεις τους παραμένουν οι αγρότες σε ολόκληρη τη χώρα ενόψει της κρίσιμης συνάντησης αντιπροσωπίας αγροτών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κτηνοτρόφοι στα Τέμπη έχυσαν τόνους γάλα στον δρόμο

Με κτηνοτρόφους από τη Θεσσαλία ενισχύθηκε το μπλόκο στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Οι κτηνοτρόφοι υπογράμμισαν την ανάγκη να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του κλάδου τους που έχουν να κάνουν, όπως τονίζουν, με την άμεση επιβίωσή τους.

Σκληρό «Σχέδιο Β» στις κινητοποιήσεις εξετάζει το μπλόκο των Τεμπών

Ακόμη πιο σκληρή στάση υιοθετούν οι αγρότες στα Τέμπη, που από το απόγευμα προχώρησαν σε αποκλεισμό της Κοιλάδας τοποθετώντας τρακτέρ κάθετα σε όλο το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να μην περνούν ούτε τα αυτοκίνητα που κινούνται στις γύρω περιοχές και για την μετακίνηση των οποίων υπήρχε σχετική ελαστικότητα.

Στις επάλξεις παραμένουν οι αγρότες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε Νίκαια και Τέμπη

Τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με τις σημερινές εξελίξεις εκφράζουν με δηλώσεις τους οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν τη σημερινή κίνηση συναδέλφων τους να παραδώσουν τις προτάσεις τους στην κυβέρνηση.

Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες

Κλειστά τα Τέμπη, ο Ισθμός και τα τελωνεία

Γενικές συνελεύσεις και ζυμώσεις πραγματοποιούνται στα μπλόκα ανά την Ελλάδα, προκειμένου οι αγρότες να καθορίσουν τη στάση τους μετά τα δύο παναγροτικά συλλαλητήρια της Αθήνας. 

Κλειστά και πάλι τα Τέμπη

Σε επ' αόριστον αποκλεισμό των Τεμπών προχώρησαν και πάλι από τις 12 το μεσημέρι οι αγρότες του μπλόκου.

Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών το διήμερο των αγροτικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας στην Αθήνα είχαν αφήσει την κοιλάδα ανοιχτή για περισσότερες ώρες προκειμένου να διευκολύνουν τη μετακίνηση των συναδέλφων τους.

Τα μπλόκα σε ολόκληρη την Ελλάδα - Ποιες ώρες κλείνουν οι δρόμοι

Κλοιό σε ολόκληρη τη χώρα έχουν δημιουργήσει οι αγρότες με τα μπλόκα που οδηγούν σε παράλυση κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Πιο συγκεκριμένα, έως τις 6 το απόγευμα θα παραμείνουν σήμερα κλειστά τα Τέμπη. Η κυκλοφορία απαγορεύεται από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου και υποδεικνύονται εναλλακτικές διαδρομές.

Κλειστά τα Τέμπη έως τις 6 το απόγευμα

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα Τέμπη, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Η κυκλοφορία απαγορεύεται από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου και υποδεικνύονται εναλλακτικές διαδρομές.

Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα Τέμπη

Μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι θα παραμείνουν τελικά σήμερα κλειστά τα Τέμπη, έπειτα από συνεννόηση των αγροτών του μπλόκου με την Αστυνομία, προκειμένου να απόσυμφορηθεί η κυκλοφορία.

Η κοιλάδα των Τεμπών θα ξανακλείσει και πάλι στις 9 το βράδυ για ένα 24ωρο.

Subscribe to Τέμπη