Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λογαριασμός ρεύματος: Πόσο αυξάνεται η επιδότηση για Νοέμβριο και Δεκέμβριο

Από 39 ευρώ έως και 45 ευρώ τον μήνα αυξάνεται η επιδότησή των λογαριασμών ρεύματος για τους μήνες Νοέμβριο και το Δεκέμβριο όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Κώστας Σκρέκας: Νέα ενίσχυση στα νοικοκυριά για τους λογαριασμούς ρεύματος (Βίντεο)

Κώστας Σκρέκας:  Από 39 ευρώ έως και 45 ευρώ τον μήνα αυξάνεται η επιδότησή των λογαριασμών ρεύματος για το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Κώστας Σκρέκας.

Φωτιές - ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζεται η αποκατάσταση ηλεκτροδότησης - Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

Συνεχίζεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά, ενώ όπου επιτρέπεται από την εξέλιξη της πυρόσβεσης ξεκινά η επιθεώρηση του δικτύου, προκειμένου να προγραμματιστεί η αποκατάσταση των καμμένων στύλων.

Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα έχει διακοπές ρεύματος σήμερα

Διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Αττικής έχουν προγραμματιστεί και για σήμερα από τον ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα, διακοπές ρεύματος θα γίνουν Αθήνα, Χολαργό, Βάρη, Ηλιούπολη, Ρέντη, Μαρκόπουλο, Βούλα και Γλυφάδα.

ΔΕΔΔΗΕ: Στο σκοτάδι παραμένουν 4.000 νοικοκυριά - Τέσσερις ημέρες χωρίς ρεύμα

Περίπου 4.000 νοικοκυριά της Αττικής, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, παραμένουν ακόμη στο σκοτάδι, τέσσερις ημέρες μετά τις βλάβες στην ηλεκτροδότηση που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Σύμφωνα με τη βραδινή ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία συνεχίζουν την αποκατάσταση ζημιών στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική.

ΔΕΔΔΗΕ: Χωρίς ρεύμα 7.000 νοικοκυριά - Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο 90%

Σε 7.000 υπολογίζεται μέχρι τώρα ο αριθμός των νοικοκυριών που παραμένουν χωρίς ρεύμα στα βόρεια προάστεια της Αττικής, καθώς συνεχίζονται χωρίς διακοπή οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία Μήδεια.

Πάτρα: Χριστούγεννα χωρίς ρεύμα για μία μητέρα με τον 8χρονο γιο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Βυθισμένοι στο σκοτάδι εδώ και ενάμιση μήνα βρίσκονται μία μητέρα μαζί με τον 8χρονο γιο της στην Πάτρα, αφού λόγω χρεών η ΔΕΗ σταμάτησε να τους ρευματοδοτεί.

Η γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της τον γιο της έχει μείνει άνεργη και καλείται να περάσει καραντίνα και Χριστούγεννα στο χωρίς φως σπίτι της.

Κόβουν το ρεύμα σε ευάλωτα νοικοκυριά

Ιδιαιτέρως ανησυχητικές διαστάσεις δείχνει να έχει πάρει, σύμφωνα με καταγγελίες από διάφορες πλευρές- το φαινόμενο των διακοπών ρεύματος ιδιαίτερα εις βάρος πολιτών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Έκοψαν το ρεύμα σε μονογονεϊκή οικογένεια με τρία παιδιά

Συνδικαλιστική παρέμβαση χρειάστηκε για να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε μονογονεϊκή εργατική οικογένεια στην Κρήτη, μια μητέρα με τρία παιδιά, μετά την απόφαση της ΔΕΗ να το κόψει από την περασμένη Παρασκευή, εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Το ΥΠΕΝ εξετάζει διευκολύνσεις για τους λογαριασμούς ρεύματος

Διευκολύνσεις για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους που πλήττονται από τα μέτρα για τον κορωνοϊό και μεγαλύτερες εκπτώσεις για τους συνεπείς πελάτες περιλαμβάνονται στα μέτρα για τη βελτίωση της εισπραξιμότητας των λογαριασμών ρεύματος τα οποία εξετάζονται μεταξύ του υπ.

Χωρίς ρεύμα Άνδρος και Τήνος λόγω "Ηφαιστίωνα" - Προβλήματα σε Αττική και Βοιωτία

Τα προβλήματα στο δίκτυο εντοπίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την κακοκαιρία και συγκεκριμένα στη Βοιωτία, στα χωριά στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, Καπαρέλλι, Λεύκτρα και Μελισσοχώρι, Δομβραίνα, Ελλοπία και Λεοντάρι, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Σαρώνει την Γαλλία η "Αμελί" - Χωρίς ρεύμα 140.000 νοικοκυριά

Φουρτουνιασμένη θάλασσα, ριπές ανέμου πάνω από 160 χλμ. την ώρα, οδικές αρτηρίες αποκομμένες από δέντρα: η Αμελί, η πρώτη φθινοπωρινή καταιγίδα στη Γαλλία, σάρωσε τις ακτές της στον Ατλαντικό το πρωί της Κυριακής, χωρίς να προκαλέσει θύματα αλλά στερώντας το ηλεκτρικό ρεύμα από 140.000 νοικοκυριά.

Επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε 3.800 ασθενέστερα νοικοκυριά

Ξεπέρασε τις 3.800 ο αριθμός των οικονομικά ασθενέστερων νοικοκυριών, τα οποία επανασυνδέονται με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, λαμβάνοντας εφάπαξ βοήθημα από τον ειδικό λογαριασμό επανασυνδέσεων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ρόδος: Χωρίς ρεύμα όλο το νησί

Χωρίς ρεύμα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα όλο το νησί της Ρόδου.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω βλάβης που συνέβη στο σύστημα ηλεκτροδότησης εξαιτίας της οποίας έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και τα δύο εργοστάσια παραγωγής ρεύματος.

Νωρίτερα είχαν σημειωθεί εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε συνοικίες της πόλης της Ρόδου.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Νυκτερινό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος

Από 1η Νοεμβρίου τίθεται σε ισχύ το Νυκτερινό Οικιακό Τιμολόγιο στο ρεύμα και θα ισχύσει έως τις 30 Απριλίου του 2019.

1.    Για τους οικιακούς πελάτες που διαμένουν:

•    σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες του Νομού Αττικής

Subscribe to ρεύμα