Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ: Σε δίκη η υπόθεση της «παρέας» του για ζημίες ύψους 1,6 εκατ. ευρώ

Οπως αποκάλυψε το Documento, σε δύο δίκες με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων παραπέμπεται η αποκαλούμενη και ως «παρέα» του ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ).

ΑΣΕΠ 2Κ/2022: Προκήρυξη για την Παιδεία

Το ΑΣΕΠ έχει «ανάψει τις μηχανές» και προετοιμάζει τις προκηρύξεις του νέου έτους. Αυτή τη στιγμή το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προετοιμάζει συνολικά επτά νέες προκηρύξεις που αφορούν συνολικά 1.842 νέες μόνιμες προσλήψεις σε υπουργεία και φορείς του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Αντί για προσλήψεις αναστέλλουν τις άδειες όλων των υγειονομικών

ΜΕ μια πρωτοφανή απόφαση η κυβέρνηση αναστέλλει από την 1η Σεπτεμβρίου όλες τις άδειες των υγειονομικών υπαλλήλων.

Πρόκειται για μια κίνηση απελπισίας, προκειμένου να μην καταρρεύσει το ΕΣΥ αφού μια κρίσιμη μάζα ανεμβολίαστων υγειονομικών θα τεθεί σε καθεστώς αναστολής εργασίας.

Επιστράτευση αντί για προσλήψεις

Έναν ολόκληρο χρόνο, γιατροί και νοσηλευτές προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι το προσωπικό των νοσοκομείων δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που διαμορφώθηκαν από την εφιαλτική πανδημία.

Η κυβέρνηση θεώρησε ότι η θωράκιση του ΕΣΥ δεν είναι άμεση προτεραιότητα.

Άμεση πρόσληψη 300 μόνιμων γιατρών σε ΜΕΘ ανήγγειλε ο Κικίλιας

'Άμεση πρόσληψη 300 μονίμων ιατρών σε ΜΕΘ αλλά και επέκταση της δυνατότητας αναγκαστικής διάθεσης  ιδιωτικών κλινικών, θεραπευτηρίων έναντι αποζημίωσης προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Στρατός ξηράς: Προκήρυξη για την πρόσληψη 258 οπλιτών (πλην Ειδικών Δυνάμεων)

Προκηρύσσονται 258 θέσεις οπλιτών και εφέδρων Όπλων-Σωμάτων (πλην Ειδικών Δυνάμεων) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών με δυνατότητα παράτασης τριών (3) ετών, οι οποίες έχουν εγκριθεί για το έτος 2020 με το (ε) σχετικό.

Στρατός ξηράς: Προκήρυξη για την πρόσληψη 160 οπλιτών (Ειδικές Δυνάμεις)

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα (26/10) στη Διαύγεια η κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, με την οποία προκηρύσσονται 160 θέσεις οπλιτών και εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων  (Ε∆) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς. Αφορά βραχεία περίοδο τριών ετών µε δυνατότητα παράτασης 3 ετών, οι οποίες έχουν εγκριθεί για το έτος 2020.

Υπουργικό Συμβούλιο: Τι αλλάζει στις προσλήψεις στο Δημόσιο - Πως θα διεξάγονται οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ

Την υιοθέτηση νέου θεσμικού πλαισίου στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και ενδυνάμωσης του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) εισηγήθηκε σημερινό υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Εσωτερικών

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα στα ΜΜΜ – Έρχονται 655 προσλήψεις, αλλαγές στα δρομολόγια

Τρία άμεσα μέτρα και τρεις μεσοπρόθεσμες ενέργειες για την αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών, με στόχο να αυξηθούν τα δρομολόγια, αλλά και να αντιμετωπιστούν χρόνιες παθογένειες, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, έπειτα από σύσκεψη που είχε με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκ

Προσλήψεις και αναδιάρθρωση 28 προσφυγικών δομών με επίκληση στον... κορωνοϊό

Στη νομική σύσταση 28 δομών που λειτουργούν στην ενδοχώρα προκειμένου να περιέλθουν στο διοικητικό έλεγχο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου προχώρησε ο υπουργός Νότης Μηταράκης με Κοινή Υπουργική Απόφαση μαζί με τον υφυπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη.

Subscribe to Προσλήψεις