Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Απογραφή 2021: Εκπνέει τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου η προθεσμία

Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΛΣΤΑΤ προκειμένου να αυτοαπογραφούν όσοι πολίτες δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Η 20ήμερη παράταση ολοκληρώνεται και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή θα είναι και η οριστική ημερομηνία καθώς δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση.

Απογραφή 2021: Πιθανή και νέα παράταση - Βήμα βήμα η διαδικασία

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί νέα παράταση στην απογραφή 2021. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας: «θα απαντήσει το αρμόδιο υπουργείο, αν κριθεί αναγκαίο θα γίνουν οι αντίστοιχες ανακοινώσεις».

Απογραφή 2021: Λήγει η διαδικασία - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Στις 13 Δεκεμβρίου 2021 λήγει η παράταση στη διαδικασία απογραφής του πληθυσμού, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία και αρκετοί είναι οι πολίτες που δεν έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους. Πέρα από τους...

Απογραφή 2021: Και επίσημα παράταση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου – Τι θα πρέπει να κάνετε

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία έδωσε χθες, ημέρα κατά την οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ολοκληρωνόταν η πρώτη φάση, παράταση στη διαδικασία απογραφής του πληθυσμού! Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η νέα ημερομηνία που θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση είναι η 13η Δεκεμβρίου.

Απογραφή 2021: Παράσταση μέχρι τις 13/12 για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή

Παρατείνεται έως και τις 13 Δεκεμβρίου η προθεσμία για τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, προκειμένου να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος σε όσους παρέλαβαν τον Μοναδικό Κωδικό Απογραφής με καθυστέρηση, αλλά και σε εκείνους από τους υπόλοιπους που επιθυμούν να απογραφούν ηλεκτρονικά.

Απογραφή 2021: Πότε πρέπει να ζητήσω κλειδάριθμο τηλεφωνικά - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Προς παράταση οδηγείται η απογραφή λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρούνται στη διαδικασία της αυτοαπογραφής. Ένα από τα προβλήματα είναι η έλλειψη απογραφέων, καθώς αρκετοί έχουν αποχωρήσει ενώ δεν έχουν οριστεί νέοι.

Απογραφή 2021: Βήμα-βήμα η διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων σας στην πλατφόρμα

Έναν αναλυτικό οδηγό για τη διαδικασία της αυτοαπογραφής, δηλαδή της απογραφής με ηλεκτρονικά μέσα, έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η ΕΛΣΤΑΤ. Ο οδηγός είναι χωρισμένος σε 3 βασικά βήματα και εξετάζει όλα τα στάδια της αυτοαπογραφής.

Απογραφή 2021: Γιατί μας ρωτάνε για τουαλέτες και καζανάκια;

Στο ερωτηματολόγιο για την απογραφή του 2021 υπάρχουν ερωτήσεις που έχουν ξενίσει ειδικά τους νεότερους, με πολλούς να μην μπορούν να καταλάβουν για πιο λόγο υπάρχουν. Για παράδειγμα υπάρχει ερώτηση για τον η τουαλέτα είναι μέσα στο σπίτι ή αν αυτή έχει υδραυλική εγκατάσταση, δηλαδή καζανάκι.

Απογραφή 2021: Αρνητές οδηγούν τους απογραφείς σε παραίτηση

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας η απογραφή για το 2021 με την άρνηση πολλών να συμμετάσχουν στη διαδικασία να αποτελεί και τη βασικότερη τροχοπέδη στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. Το καινούργιο...

Απογραφή πληθυσμού 2021: Πρέπει να ανοίξω στον απογραφέα; Τα διακριτικά των εργαζομένων της ΕΛΣΤΑΤ

Στην απογραφή πληθυσμού και κατοικιών 2021 προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΕΛΣΤΑΤ. Η απογραφή εξελίσσεται, όμως, με δυσκολίες, καθώς υπάρχουν αρκετοί πολίτες που δεν δέχονται να υπογράψουν, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις.

Απογραφή 2021: Πώς λειτουργεί η εφαρμογή - Όλες οι απαντήσεις για τη διαδικασία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την απογραφή 2021 και ήδη οι απογραφείς έχουν αρχίσει τη διάθεση ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τον τρόπο που θα γίνει. Για πρώτη φορά η απογραφή πληθυσμού θα μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στο gov.gr.

Απογραφή 2021: Πώς λειτουργεί η εφαρμογή - Όλες οι απαντήσεις για τη διαδικασία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την απογραφή 2021 και ήδη οι απογραφείς έχουν αρχίσει τη διάθεση ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τον τρόπο που θα γίνει. Για πρώτη φορά η απογραφή πληθυσμού θα μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στο gov.gr.

Κορωνοϊός - Πρόβλεψη σοκ: Θα μολυνθεί το 40% του πλανήτη - Θα πεθάνουν εκατομμύρια

Τουλάχιστον το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού των 7,6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων θα αρρωστήσουν από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 και εκατομμύρια ασθενείς θα πεθάνουν, εκτιμά ο γνωστός Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Πανεπιστημίου Γιέηλ Νίκολας Χρηστάκης, σε άρθρο του στον «Εκόνομιστ» σχετικά με τις ιδιαιτερότητες και τους κινδύνους της Covid-19.

Γώγος: Η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει κρούσματα, έχει γερασμένο πληθυσμό

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την αύξηση στα νέα κρούσματα κορωνoϊού στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες, την ώρα μάλιστα που η βρίσκεται σε έξαρση στα Βαλκάνια, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου.

Economist για τη χαλάρωση των μέτρων: Όχι σε καθολικά lockdowns, ναι στα πολλά τεστ

Καθώς η μία χώρα μετά την άλλη αίρει σταδιακά τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας Covid-19, o Economist έχει ένα βασικό μήνυμα: από εδώ και πέρα πρέπει να αποφευχθούν τα άνευ διακρίσεως lockdowns που κάνουν μεγάλη οικονομική και κοινωνική ζημιά, πρέπει να γίνονται πολλά τεστ για να μην είναι «τυφλές» οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές και πρέπε

Subscribe to Πληθυσμός