Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φορολογική δήλωση 2020: Οι κωδικοί που κρύβουν έξτρα φόρο για τους φορολογούμενους

Αγορά ακινήτων, ανέγερση οικοδομών, αγορά μετοχών, σύσταση ή αύξηση του κεφαλαίου επιχειρήσεων, δάνεια που χορηγούνται σε φυσικά πρόσωπα, απόκτηση πρώτης κατοικίας, αγορά κινητών πραγμάτων όπως πίνακες ζωγραφικής, επίπλων ή κοσμημάτων άνω των 10.000 ευρώ ακόμη και γονικές παροχές σε χρήμα άνω των 300 ευρώ τον χρόνο.

Κορωνοϊός: Με βεβαίωση κατοικίας ή φορολογική δήλωση η άπαξ έξοδος του Πάσχα

Με κάθε δυνατό τρόπο η κυβέρνηση μέσω των επίσημων εκπροσώπων της σε ό,τι αφορά στον κορωνοϊό και τα μέτρα που έχει λάβει, διατρανώνει ότι το Πάσχα για φέτος, το... ξεχνάμε. Η απόφαση για αυστηροποίηση των μέτρων έχει παρθεί και θα αναγγελθεί εντός των ημερών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ως τις 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τα ζευγάρια που επιθυμούν να υποβάλλουν ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις

Για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση η προθεσμία τρέχει καθώς μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση έως 28 Φεβρουαρίου σε ειδική εφαρμογή της ΑΑΔΕ

Λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις - Οι "καμπάνες" αν δεν υποβληθούν

Πέντε ημέρες ακόμη παραμένει ανοιχτό το taxis για την εμπρόθεσμη υποβολή των περίπου 800.000 φορολογικών δηλώσεων που δεν έχουν ακόμη υποβληθεί ενώ όσοι χάσουν την προθεσμία θα έρθουν αντιμέτωποι με βαριές καμπάνες από 100 έως 500 ευρώ.

Τι πρέπει να προσέξετε στην υποβολή της φορολογικής δήλωσης

ΤΑ 60 ΣΗΜΕΙΑ - SOS

Η ηλεκτρονική εφαρμογή του συστήματος TAXIS net για την συμπλήρωση και υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων, είναι ήδη ανοικτή από την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να υποδεχθεί περίπου έξι εκατομμύρια δηλώσεις.

Πιέσεις σε Τραμπ για δημοσίευση της φορολογικής του δήλωσης

Τις φορολογικές δηλώσεις του ιδίου και της συζύγου του Χάιντι για τα τελευταία τέσσερα φορολογικά έτη (2011-2014),  έδωσε στη δημοσιότητα ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ, διεκδικητής του χρίσματος του ρεπουμπλικανικού κόμματος, προκειμένου να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Subscribe to φορολογική δήλωση