Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Self test: Διάθεση για τους μη εμβολιασμένους μαθητές από τα φαρμακεία

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε πως οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από τη Δευτέρα, 1 ως και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, μία συσκευασία με πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 5 έως 22 Νοεμβρίου και

Σχολεία – Κορωνοϊός: Από Τετάρτη στα φαρμακεία τα 4 δωρεάν self test για τους μαθητές

Ξεκινά και πάλι η δωρεάν διάθεση τεσσάρων self test για την προσέλευση των μαθητών στα σχολεία. Από αύριο, Τετάρτη (29/09) έως και την Παρασκευή (08/10) οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν δωρεάν τα self test από τα φαρμακεία.

Self test: Από σήμερα η διάθεσή τους για τους μαθητές στα φαρμακεία – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ανοίγουν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου τα σχολεία. Από σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να προμηθεύονται οι μαθητές όλων των βαθμίδων έξι δωρεάν self test από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου του Σεπτεμβρίου. Τα self test θα διατίθενται έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Πρόστιμα 5.000 έως 10.000 ευρώ για ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς

«Τσουχτερά» πρόστιμα έρχονται για ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ την πρώτη φορά και 10.000 ευρώ την επόμενη.

Self test και στις ηλικίες 12 ως 17 - Παράταση διάθεσης από φαρμακεία

Παρατείνεται μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουλίου η διάθεση, μέσω των φαρμακείων, των 4 αυτοδιαγνωστικών τεστ (self tests) στους δικαιούχους του μηνός Ιουλίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ταυτόχρονα, η χορήγησή τους επεκτείνεται και στις ηλικίες 12-17 ετών.

Self test: Στις 19 Ιουνίου σταματά η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία

Στις 19 Ιουνίου σταματά η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία, όπως ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Με αυτόν τον τρόπο οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στα όσα επιβάλλει η κυβέρνηση για τη διάθεση των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ.

Self test: Τι ισχύει με τη διάθεση από τα φαρμακεία για μαθητές και εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα

Με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις προ των πυλών, οι υποψήφιοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό έχουν περιθώριο έως το Σάββατο, 5 Ιουνίου, να προμηθευτούν από τα φαρμακεία δωρεάν τα δύο πρώτα self test.

Self test: Πότε δίνουν πάλι το ένα δωρεάν τα φαρμακεία για τα σχολεία

Η πλατφόρμα διάθεσης των self tests θα χορηγεί πλέον μόνο ένα self test για τους δικαιούχους στην εκπαίδευση από την Πέμπτη 20 Μαΐου.

Διάθεση δύο (2) δωρεάν self tests από τα φαρμακεία έως την Τετάρτη 19 Μαΐου του 2021 μόνο σε Δικαιούχους του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Ποιοι παράγοντες θα κρίνουν την έξοδο του Πάσχα

Του Χρήστου Κυμπιζή από την Κυριακάτικη Kontranews

• Μετ’ εμποδίων στα φαρμακεία τα self tests

• Περιορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό για το εμβόλιο της Astra Zeneca

• Ξεκίνησε επαφές με τη Ρωσία η Γερμανία για το Sputnik

Self test: Στα ράφια των 11.000 φαρμακείων - Πώς χορηγούνται στους δικαιούχους

Από σήμερα σε όλη τη χώρα γίνεται η δωρεάν διάθεση των self test από τα 11.000 φαρμακεία αποκλειστικά για μαθητές Λυκείου και εκπαιδευτικούς. Μέχρι σήμερα 700.000 τεστ είναι διαθέσιμα από τα φαρμακεία. Έχουν παραληφθεί 2 εκατ. τεστ και έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα παραληφθούν άλλα 7 εκατομμύρια.

Διαθέσιμα από την Πέμπτη τα self test – Μόνο για μαθητές Λυκείου και εκπαιδευτικούς

Μια θέση στην καθημερινότητά μας αναμένεται να αποκτήσουν από την Πέμπτη τα self test, τα οποία από σήμερα το πρωί διανέμονται στα φαρμακεία, ώστε αύριο, Τετάρτη να μπει στην «πρίζα» η σχετική πλατφόρμα.

Self test: Έφτασαν οι πρώτες παρτίδες - Ξεκινά η διανομή στα φαρμακεία

Έφτασαν το Σάββατο στη χώρα μας 1.000.000 self tests και από αύριο, Τρίτη 6 Απριλίου, αρχίζει η παράδοση στα φαρμακεία, αρχικά των αστικών κέντρων και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν επαρκείς ποσότητες σε όλα τα φαρμακεία της χώρας. 

Self test: Από τις 9 Απριλίου διαθέσιμα στα φαρμακεία - Βήμα - βήμα η διαδικασία (video)

Τα πρώτα 2 εκατ. self test για την ανίχνευση του κορωνοϊού αναμένεται να παραληφθούν από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της χώρας μας σε δύο δόσεις μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ημέρα που σηματοδοτεί την αρχή ενός...

Subscribe to Φαρμακεία