Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: Μην κάνετε αυτό το λάθος στο σούπερ μάρκετ (video)

Θέλοντας να επιβραδύνουν την εξάπλωση του κορωνοϊού οι χώρες λαμβάνουν το ένα μέτρο απαγόρευσης ή περιορισμού μετά το άλλο, ενώ η γενική οδηγία «μείνετε σπίτι» έχει θέσει σε καραντίνα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι, ακόμη κι εκείνοι που έχουν κάθε καλή πρόθεση να συμμορφωθούν στις υποδείξεις, μπορούν να εκτεθούν

Κορωνοϊός - Ιταλία: Το τραγικό λάθος -Για 36 ώρες ο πρώτος ασθενής έσπερνε τον ιό στο νοσοκομείο

Η Ιταλία είναι η πρώτη χώρα εκτός Ασίας με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού. Κι ενώ ο αριθμός ανεβαίνει διαρκώς, όλοι αναρωτιούνται τι πήγε λάθος. Μήπως έφταιγε η ολιγωρία στην εξέταση του «ασθενή μηδέν»; Τι ακριβώς συνέβη;

Αυτά είναι τα οχτώ λάθη που κάνετε μετά τις 8 το βράδυ και σας προκαλούν αϋπνίες

Το να ξυπνήσετε ξεκούραστοι εξαρτάται άμεσα από το τι έχετε κάνει τις τελευταίες ώρες πριν πέσετε για ύπνο στο κρεβάτι σας. 

Το να πάρετε απόφαση ότι ο ύπνος πρέπει να αποτελεί προτεραιότητά σας για καλύτερη υγεία είναι ένα πράγμα, και άλλο είναι να καταφέρετε να πετύχετε εκείνες τις 8 ώρες καλού ύπνου κάθε βράδυ.

Τα μοιραία λάθη που κόστισαν τη ζωή στον 9χρονο Βασίλη (Εικόνες)

«ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ» ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ                                                                                                                                                                                                                

Η Λαγκάρντ παραδέχεται τα λάθη του Ταμείου που συγκλόνισαν την ελληνική Οικονομία

Τα τραγικά λάθη του ΔΝΤ, που κατέστρεψαν την ελληνική Οικονομία, επαναφέρει στο προσκήνιο η επικεφαλής του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία σε δήλωσή της αναφέρεται στους λάθος δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές που έφεραν στην χώρα μας κατακλυσμό νέων μέτρων ακραίας λιτότητας, τα οποία διέλυσαν την ελληνική αγορά.

Τσίπρας: Ανοησίες και λάθη από το ΔΝΤ στα προγράμματα της Ελλάδας

«ΤΟ ΔΝΤ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ»     

Δριμεία επίθεση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους βουλευτές του, υποστηρίζοντας ότι είναι "ανόητο", ενώ χαμήλωσε αισθητά τους τόνους έναντι των Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη στη χρήση της γλώσσας μας

Τα λάθη που κάνουμε καθημερινά στο γραπτό και τον προφορικό λόγο είναι αμέτρητα. Η ελληνική γλώσσα είναι από τις δυσκολότερες, εξ ου και το it’s all greek to me! Μια έκφραση που χρησιμοποιούμε κι εμείς αντικαθιστώντας τα greek/ελληνικά βέβαια με τα… κινέζικα όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι.

Τα 4 σοβαρά λάθη που κάνουμε με το ελαιόλαδο και πρέπει να γνωρίζουμε...

Το ελαιόλαδο βρίσκεται στο επίκεντρο της ελληνικής διατροφής και αναμφίβολα υπάρχει σε κάθε σπίτι. Είναι το λάδι που «αγαπά» την καρδιά μας, καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και υγιεινά λιπαρά. Το αγαπάμε όμως κι εμείς για τη γεμάτη και φρουτώδη γεύση του.

Subscribe to λάθη