Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μετρό: Ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις για 4 Μαΐου - Πώς θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια

Κινητοποιήσεις για την επόμενη εβδομάδα ανακοίνωσαν οι υπάλληλοι του Μετρό (σωματείο ΣΕΛΜΑ). Συγκεκριμένα, θα κάνουν στάση εργασίας, δηλώνοντας έτσι συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 4/5. Η στάση εργασίας θα είναι από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί και από τις 21.00 το βράδυ μέχρι την λήξη της βάρδιας.

«Λεφτά για Υγεία και Παιδεία, όχι για στρατό και αστυνομία»: Δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα

Δυναμικές διαδηλώσεις έγιναν σήμερα το μεσημέρι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αριστερές οργανώσεις, συλλογικότητες, φοιτητές και φαντάρους στο πλαίσιο πανελλαδικής ημέρας αντιπολεμικής, αντιμιλιταριστικής και αντιιμπεριαλιστικής δράσης, ενώ κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες πόλεις.

Συνταξιούχοι: «Διεκδικούμε όλα όσα μας αφαίρεσαν»

Σε νέα κινητοποίηση προχώρησαν σήμερα στο υπουργείο Εργασίας οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις. Με μάσκες στα πρόσωπά τους και καθιστοί σε καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί σε απόσταση, οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βούλα - Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, στη Βούλα, όταν στις 07:39 τηλεφώνησε άγνωστος σε εφημερίδα, λέγοντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα επί της οδού Βασιλέως Παύλου και η οποία επρόκειτο να εκραγεί σε 45 λεπτά.

«Ο πολιτισμός σώζεται όταν σώζονται οι άνθρωποι»: Το μεσημέρι της Πέμπτης η διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες, αύριο, Πέμπτη 7 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στον Πολιτισμό θα βρεθούν στο Σύνταγμα, διεκδικώντας το δικαίωμά τους να ζήσουν

EKA: Να επιλυθούν τα προβλήματα του κλάδου του θεάματος - ακροάματος - Κινητοποίηση του κλάδου στις 7 Μαΐου

 «Οι δύο μήνες αναγκαστικής ανεργίας, λόγω της υγειονομικής κρίσης του COVID-19, φαίνεται πως θα συνεχιστεί για τον κλάδο, με τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο θέαμα ακρόαμα να μην έχουν συμπεριληφθεί στο μέτρο στήριξης ειδικού σκοπού των 800 ευρώ»

Συμβασιούχοι Υπηρεσίας Ασύλου: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, καταγγέλλουν εμπαιγμό της κυβέρνησης

Κλιμακώνει τις απεργιακές του κινητοποιήσεις το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου θα πραγματοποιήσει αύριο, οπότε και είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Νότη Μηταράκη με το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου.

SOS από φυλακές Δομοκού: Οι κρατούμενοι ξεκινούν κινητοποιήσεις

Από σήμερα 17/4 οι κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού ξεκινούν κινητοποιήσεις με αίτημα την αποσυμφόρηση των φυλακών ως μέτρο αντιμετώπισης της επιδημίας του κορωνοϊού, με στάσεις στο μεσημεριανό κλείσιμο της φυλακής (12-3μ.μ) και αποχή εργασίας και συσσιτίου από την Τρίτη 22/4

Τρίκαλα: Κρούσμα... αυταρχικότητας στην κινητοποίηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού - Έκοψαν πρόστιμα

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών Βάιος Τάσιος, στην κινητοποίηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που έγινε την Τρίτη 7/4 παρίσταντο και αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες επέβαλαν πρόστιμα σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Έστειλαν την αστυνομία στους ήρωες γιατρούς που διαμαρτύρονται για την Υγεία

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όταν η αστυνομία μπήκε μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων οι οποίοι σήμερα πραγματοποιούν πολύμορφες κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της ημέρας πανελλαδικής δράσης για τη στήριξη της δημόσιας υγείας.

Subscribe to Κινητοποιήσεις