Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Folli Follie: Σε δίκη οδηγείται η υπόθεση μετά την απόρριψη των εφέσεων

Το δρόμο για το δικαστήριο παίρνει η υπόθεση της Folli Follie, καθώς οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας απέρριψαν τις εφέσεις που είχαν καταθέσει 4 κατηγορούμενοι και επικύρωσαν το πρωτόδικο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Σε κακούργημα μετατρέπεται ο βασανισμός ζώων

Στη μετατροπή του αδικήματος βασανισμού των ζώων σε κακούργημα, προχωρά ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο της εντατικής προσπάθειας που καταβάλλει για τη διασφάλιση της προστασίας και ευζωίας των ζώων και με αφορμή τα αυξανόμενα κρούσματα βάναυσης κακοποίησης ζώων που παρατηρήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστ

Κουκάκι: Για κακούργημα ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες

Σε βάρος του ενός (του 42χρονου) εκ των τριών συλληφθέντων από την Αντιτρομοκρατική στο Κουκάκι, φερόμενου ως συνεργού του διαβόητου Βασίλη Παλαιοκώστα στην απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του οδηγού της μοιραίας Corvette

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται ο οδηγός της μοιραίας Corvette, που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα με θύμα τον 25χρονο οδηγό μηχανής, Νάσο Καρανίκα, στη Γλυφάδα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο Εισαγγελέας στον πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν - Ζει η μητέρα

Κακουργηματικού βαθμού κατηγορία απήγγειλε ο Εισαγγελέας στον πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν που δηλώθηκε εξαφανισμένη τον περασμένο Δεκέμβριο και τελικώς εντοπίστηκε σήμερα στην Γαλλία.

Κατηγορία κακουργηματικής απιστίας σε 70 στελέχη της PRO BANK για επισφαλή δάνεια

Την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος εβδομήντα στελεχών και υπαλλήλων της Τράπεζας PRO BANK, που δεν λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2013, για υπόθεση επισφαλών δανειοδοτήσεων την περίοδο 2004 έως και 2011.

«Καμπάνες» κακουργήματος για τον Παπασταύρου από τους εισαγγελείς

ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΙΩΝΗ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ»

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

Subscribe to κακούργημα