Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποια κινητά θα πάψουν να είναι ασφαλή από το 2022;

Εκτεθειμένα σε κακόβουλες επιθέσεις και άλλους κινδύνους θα βρεθούν σύντομα δεκάδες μοντέλα κινητών τηλεφώνων, καθώς οι εταιρείες τους θα σταματήσουν να παρέχουν στους χρήστες ενημερώσεις ασφαλείας και λογισμικού.

Η Apple μοιράζεται 10 "κολπάκια" που πρέπει να ξέρει κάθε κάτοχος iPhone

Σίγουρα κάτω από τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα αντικρίσουν κάποιο νέο iPhone.

Έτσι, λίγο πριν την εκπνοή του έτους, η Apple έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα αναλυτικό βίντεο με κόλπα και συμβουλές, μέσα από το επίσημο support κανάλι της στο Youtube.

Πώς μπορούμε να ξεκλειδώσουμε το κινητό εάν έχουμε ξεχάσει τον κωδικό

Συμβαίνει σε όλους μας - παίρνουμε το iPhone να δούμε τα emails μας ή να κάνουμε scroll στο Instagram - αλλά κολλάει το μυαλό μας εντελώς και δεν μπορούμε να θυμηθούμε το password. Το έχουμε πατήσει εκατομμύρια φορές στο παρελθόν, αλλά με τόσους διαφορετικούς κωδικούς για κάθε site και account, κάπου χαθήκαμε.

Apple: Πρόστιμο 25 εκατ. ευρώ επειδή επιβραδύνει τα παλιά μοντέλα iPhone

Οι γαλλικές αρχές επέβαλλαν πρόστιμο ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ πριν από μερικές ημέρες στην Apple για σκόπιμη επιβράδυνση της λειτουργίας των παλιότερων μοντέλων iPhone, δίχως να έχει ενημερώσει πρώτα τους καταναλωτές.

Νυχτερινή λειτουργία: Η τεράστια διαφήμιση της iPhone σε κτίριο, εμποδίζει το φως της ημέρας σε φτωχές οικογένειες στο Λονδίνο

Οι οικογένειες που πλήττονται από τη φτώχεια στο ανατολικό Λονδίνο στερούνται το φυσικό φως και νιώθουν το αίσθημα της «εγκατάλειψης και της απομόνωσης» αφού μια τεράστια διαφήμιση κινητών τηλεφώνων καλύπτει ουσιαστικά ολόκληρη την πολυκατοικία

Δείτε γιατί τα iPhone έχουν λευκές γραμμές στο πίσω μέρος τους!

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει αυτές τις γραμμές στο πίσω μέρος του iPhone σας, ξέρετε όμως, για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί;

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία οι συγκεκριμένες γραμμές αποτελούν μέρος της κεραίας.

Αυτό είναι το νέο iPhone που ετοιμάζει η Apple;

Την κατασκευή και παραγωγή ενός "γυάλινου" iPhone εξετάζει η Apple όπως αποκάλυψε σε μετόχους της εταιρείας ο πρόεδρος της Catcher Technology που επί χρόνια κατασκευάζει τις θήκες για το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο.

Οι επτά καλύτεροι τρόποι εξοικονόμισης μπαταρίας στο iPhone

Σε πολλούς από εμάς έχει συμβεί, έστω μια φορά, να τελειώσει η μπαταρία του κινητού την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Έχετε iPhone και παραπονιέστε όταν χρησιμοποιείτε 3G ή 4G για την πτώση της μπαταρίας του κινητού σας;

Εάν θέλετε να περιορίσετε την κατανάλωση της μπαταρίας, διαβάστε μερικές μικρές συμβουλές για την εξοικονόμισή της.

«Στρείδι» το FBI: Δεν αποκαλύπτει πως… έσπασε το iPhone του Σαν Μπερναρντίνο

To FBI ανακοίνωσε ότι δεν κατέχει τα δικαιώματα της τεχνικής που χρησιμοποιήθηκε από «τρίτο» για την παραβίαση του iPhone που χρησιμοποιήθηκε από έναν από τους δράστες της επίθεσης στο Σαν Μπερναρντίνο, οπότε δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την μέθοδο ώστε να υπάρξει επίσημη αξιολόγηση σε διυπηρεσιακό επίπεδο.

Πώς οι σεισμοί στην Ιαπωνία έπληξαν την παραγωγή του iPhone

Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ                                                           

Τη λειτουργία δύο μονάδων παραγωγής φωτογραφικών αισθητήρων που χρησιμοποιεί η Sony στα Smartphones έπληξαν οι ισχυρότατοι σεισμοί των τελευταίων ημερών, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία.

Ομάδα χάκερ επιστράτευσε το FBI για να «ξεκλειδώσει» το iPhone του Σαν Μπερναντίνο

Μία ομάδα χάκερ επέτρεψε στο FBI να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα του iPhone που χρησιμοποιήθηκε από έναν από τους δράστες των δολοφονιών στο Σαν Μπερναρντίνο, στην Καλιφόρνια, εξαιτίας σφάλματος που ανακάλυψαν στο λογισμικό, σύμφωνα με δημοσίευμα  της Washington Post.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ «ξεκλείδωσε» το iPhone υπόπτου

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι κατόρθωσε να ξεκλειδώσει το iPhone που χρησιμοποιούσε ένας από τους ενόπλους στο Σαν Μπερναντίνο των ΗΠΑ.

Μετά την εξέλιξη αυτή, απέσυρε τη νομική υπόθεσή του έναντι της Apple, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα διαχείρισης των κωδικοποιημένων πληροφοριών που αποθηκεύονται στα έξυπνα κινητά.

Αλήθεια, τι σημαίνει το «i» μπροστά από το Phone;

Είναι το χαρακτηριστικότερο γράμμα στο αλφάβητο για έναν από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς κολοσσούς στον κόσμο, την Apple. Ο λόγος; Κοσμεί όλα τα μοντέλα της εταιρείας. Το γράμμα "i" συνοδεύει τα προϊόντα της εταιρείας από το iPhone έως το iPad.

Subscribe to iPhone